17 Agt 2017

Judul Lagu : Selingkuh
Ciptaan : Dalang Poer
Penyanyi : Anik ft Fery
Genre : Dangdut

Lirik Selingkuh - Anik ft Fery


Pr :
Wiwit biyen mas aku wis nate matur
Loro larane wanito yen di wayuh
Ning yo kene tego tegane mring bojo
Kang mas mundut niat arep rabi loro

Lk :
Ngene lho jeng murih genah karepku
Timbang selingkuh harak luwih becik wayuh
Opo kowe luwih seneng tak apusi
Aku njajan nanging kowe ora ngerti

Pr :
Opo kuwat mas opo kuwat
Urip nandang sujono
Lk :
Pancen angel dik
Pancen angel darbe ati kencono

Pr :
Opo ono mas
Tuladhane coba wanita ngendi
Lk :
Kene kene dik
Rene rene lungguho tak kandhani

Lk :
Dyah sumbodro garwo raden danan joyo
Katon ayu kumpul poro marune
Ora nistho nanging malah njogo ati
Bebarengan lebur ing sih tresno suci

INTRO

Pr :
Wiwit biyen mas aku wis nate matur
Loro larane wanito yen di wayuh
Ning yo kene tego tegane mring bojo
Kang mas mundut niat arep rabi loro

Lk :
Ngene lho jeng murih genah karepku
Timbang selingkuh harak luwih becik wayuh
Opo kowe luwih seneng tak apusi
Aku njajan nanging kowe ora ngerti

Pr :
Opo kuwat mas opo kuwat
Urip nandang sujono
Lk :
Pancen angel dik
Pancen angel darbe ati kencono

Pr :
Opo ono mas
Tuladhane coba wanita ngendi
Lk :
Kene kene dik
Rene rene lungguho tak kandhani

Lk :
Dyah sumbodro garwo raden danan joyo
Katon ayu kumpul poro marune
Ora nistho nanging malah njogo ati
Bebarengan lebur ing sih tresno suci

Ft :
Bebarengan lebur tansah tresno suci