Lirik Lagu Selingkuh - Anik ft Fery

Wiwit biyen mas aku wis nate matur Loro larane wanito yen di wayuh Ning yo kene tego tegane mring bojo Kang mas mundut niat arep rabi loro... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Selingkuh
Ciptaan : Dalang Poer
Penyanyi : Anik ft Fery
Genre : Dangdut

Lirik Selingkuh - Anik ft Fery


Pr :
Wiwit biyen mas aku wis nate matur
Loro larane wanito yen di wayuh
Ning yo kene tego tegane mring bojo
Kang mas mundut niat arep rabi loro

Lk :
Ngene lho jeng murih genah karepku
Timbang selingkuh harak luwih becik wayuh
Opo kowe luwih seneng tak apusi
Aku njajan nanging kowe ora ngerti

Pr :
Opo kuwat mas opo kuwat
Urip nandang sujono
Lk :
Pancen angel dik
Pancen angel darbe ati kencono

Pr :
Opo ono mas
Tuladhane coba wanita ngendi
Lk :
Kene kene dik
Rene rene lungguho tak kandhani

Lk :
Dyah sumbodro garwo raden danan joyo
Katon ayu kumpul poro marune
Ora nistho nanging malah njogo ati
Bebarengan lebur ing sih tresno suci

INTRO

Pr :
Wiwit biyen mas aku wis nate matur
Loro larane wanito yen di wayuh
Ning yo kene tego tegane mring bojo
Kang mas mundut niat arep rabi loro

Lk :
Ngene lho jeng murih genah karepku
Timbang selingkuh harak luwih becik wayuh
Opo kowe luwih seneng tak apusi
Aku njajan nanging kowe ora ngerti

Pr :
Opo kuwat mas opo kuwat
Urip nandang sujono
Lk :
Pancen angel dik
Pancen angel darbe ati kencono

Pr :
Opo ono mas
Tuladhane coba wanita ngendi
Lk :
Kene kene dik
Rene rene lungguho tak kandhani

Lk :
Dyah sumbodro garwo raden danan joyo
Katon ayu kumpul poro marune
Ora nistho nanging malah njogo ati
Bebarengan lebur ing sih tresno suci

Ft :
Bebarengan lebur tansah tresno suci

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053