Lirik Lagu Sakne - Nella Kharisma



Judul Lagu : Sakne
Ciptaan : Sukir Genk
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Reggae

Lirik Sakne - Nella Kharisma


Isane mung ngece wae
Yen nongkrong karo kacane
Nyepelekne peh liyane ra duwe

Rupamu jan ora pokro
Pamer mobil pamer bondo
Ra ngertio bandane wong tuo

Peh dadi wong ndue (peh dadi wong ndue)
Sak karep dewe (sak karepe dewe)
Di tinggal kancane (di tinggal kacane)
Yo rasakno dewe (yo rasakno dewe)

Woy.. yo yo yo yo

INTRO

Isane mung ngece wae
Yen nongkrong karo kacane
Nyepelekne peh liyane ra duwe

Rupamu jan ora pokro
Pamer mobil pamer bondo
Ra ngertio bandane wong tuo

Peh dadi wong ndue (peh dadi wong ndue)
Sak karep dewe (sak karepe dewe)
Di tinggal kancane (di tinggal kacane)
Yo rasakno dewe (yo rasakno dewe)

Woy.. yo yo yo yo

Matamu mong jelalatan
Yen lagi weroh wedokan
Nganti liyane ora keduman
Ngalor ngidol obral janji
Tipu kanan tipu kiri
Akeh wong wedok sing di apusi

Peh dadi wong ndue (peh dadi wong ndue)
Sak karep dewe (sak karepe dewe)
Di tinggal kancane (di tinggal kacane)
Yo rasakno dewe (yo rasakno dewe)

Woy.. yo yo yo yo

INTRO

Isane mung ngece wae
Yen nongkrong karo kacane
Nyepelekne peh liyane ra duwe

Rupamu jan ora pokro
Pamer mobil pamer bondo
Ra ngertio bandane wong tuo

Peh dadi wong ndue (peh dadi wong ndue)
Sak karep dewe (sak karepe dewe)
Di tinggal kancane (di tinggal kacane)
Yo rasakno dewe (yo rasakno dewe)

Woy.. yo yo yo yo

Matamu mong jelalatan
Yen lagi weroh wedokan
Nganti liyane ora keduman
Ngalor ngidol obral janji
Tipu kanan tipu kiri
Akeh wong wedok sing di apusi

Peh dadi wong ndue (peh dadi wong ndue)
Sak karep dewe (sak karepe dewe)
Di tinggal kancane (di tinggal kacane)
Yo rasakno dewe (yo rasakno dewe)

Peh dadi wong duwe (peh dadi wong duwe)
Kok do seneng ngece (kok do seneng ngece)
Di tinggal kancane (di tinggal kacane)
Yo rasakno dewe (yo rasakne dewe)

Woy.. yo yo yo yo

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM