Lirik Lagu Sak Kuku - Nella Kharisma

Opo salahku gampange medot tresno Opo atimu kecantol gebetan liyo Wis tak percoyo bakal setyo tresnomu Nanging anane nyoto janjimu lunyu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Sak Kuku - Nella Kharisma


Judul Lagu : Sak Kuku
Ciptaan : R. Husein Albana
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Sak Kuku - Nella Kharisma


Opo salahku gampange medot tresno
Opo atimu kecantol gebetan liyo
Wis tak percoyo bakal setyo tresnomu
Nanging anane nyoto janjimu lunyu

Dhek mbiyen jane nyawangmu opo
Saiki bedo lan mblendes tresnomu

Ora tak songko manise tresno
Nanging muk apusi kabeh berakhir perih
Wangi wangi banyu sabun tak rewangi adus kungkum
Jare tresnamu ra bakal alum sopo wae nanging purun

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku
Ra keno di gugu mung gombal tresnamu
Tak sabar sabarne aku nganti ngelus dodo
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku
Ra keno di gugu mung gombal tresnamu
Tak sabar sabarne aku nganti ngelus dodo
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo

INTRO

Opo salahku gampange medot tresno
Opo atimu kecantol gebetan liyo
Wis tak percoyo bakal setyo tresnomu
Nanging anane nyoto janjimu lunyu

Dhek mbiyen jane nyawangmu opo
Saiki bedo lan mblendes tresnomu

Ora tak songko manise tresno
Nanging muk apusi kabeh berakhir perih
Wangi wangi banyu sabun tak rewangi adus kungkum
Jare tresnamu ra bakal alum sopo wae nanging purun

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku
Ra keno di gugu mung gombal tresnamu
Tak sabar sabarne aku nganti ngelus dodo
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku
Ra keno di gugu mung gombal tresnamu
Tak sabar sabarne aku nganti ngelus dodo
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053