Lirik Lagu Pupuse Nelongso - Tasya Rosmala ft. Fery

Lirik Lagu "Pupuse Nelongso" dari Tasya Rosmala. Lagu ini di ciptakan oleh Erick SukirGenk. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Pupuse Nelongso - Tasya Rosmala ft. Fery

Lirik Tasya Rosmala & Fery - Pupuse Nelongso


Title : Pupuse Nelongso
Artist : Tasya Rosmala ft Fery
Songwriter : Erick Sukir Genk
Album : RDM Musica plus Rapper
Label : Khatulistiwa Record

Lirik Pupuse Nelongso


Lk :
Kenek opo sifatmu saiki wis bedo
Kowe ninggalke aku mentingke wong liyo
Opo roso tresnamu saiki wis sirno
Koyo lumut ing pinggir segoro

Pr :
Sesek ning njero dodo pancen nglarak'ake
Arep kepiye meneh kowe wong ra nduwe
Ojo selak batinmu marang kahananmu
Kang mas pupusen roso tresnomu

Lk :
Opo iki sak tenane takdirku sing njawabke
Sliramu bedo ati bedo lambe
Pr :
Wis kadung mati rosoku kang mas rungokno tangisku
Becik’e kowe lungo soko uripku

Lk :
Paribasan ngranggeh lintang neng angkoso
Kowe tego gawe loro marang tresno
Pr :
Iki wis dalanku pilihane wong tuwaku
Sepurane yen gawe loro atimu

Pr :
Sesek ning njero dodo pancen nglarak'ake
Arep kepiye meneh kowe wong ra nduwe
Ojo selak batinmu marang kahananmu
Kang mas pupusen roso tresnomu

Lk :
Opo iki sak tenane takdirku sing njawabke
Sliramu bedo ati bedo lambe
Pr :
Wis kadung mati rosoku kang mas rungokno tangisku
Becik’e kowe lungo soko uripku

Lk :
Opo iki sak tenane takdirku sing njawabke
Sliramu bedo ati bedo lambe
Pr :
Wis kadung mati rosoku kang mas rungokno tangisku
Becik’e kowe lungo soko uripku

Lk :
Paribasan ngranggeh lintang neng angkoso
Kowe tego gawe loro marang tresno
Pr :
Iki wis dalanku pilihane wong tuwaku
Sepurane yen gawe loro atimu
Ft :
Sepurane yen gawe loro atimu

Baca Juga : Lirik Lagu Tasya Rosmala - Sinar

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053