Lirik Lagu Protelon Sumoroto - Indah Andira

Saben aku mapan turu Mesti kelingan rupanmu Saben aku mapan turu Mesti kelingan lambemu Nanging kabeh kui mung dadi impenku Neng saiki kowe ra ono ning sandingku... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Protelon Sumoroto
Ciptaan : Jo Klithik
Penyanyi : Indah Andira
Genre : Dangdut

Lirik Protelon Sumoroto


Saben aku mapan turu
Mesti kelingan rupanmu
Saben aku mapan turu
Mesti kelingan lambemu
Nanging kabeh kui mung dadi impenku
Neng saiki kowe ra ono ning sandingku

Opo kowe ra kelingan
Naliko isih pacaran
Opo kowe ra kelingan
Nate ngucapke katresnan
Sineksenan lampu bangjo neng protelon
Sumoroto Ponorogo kowe cidro

INTRO

Kowe kondo tresno
Saiki wis wani lungo
Loro loro loro
Loro sing neng njero dodo
Yen mripat iki ngerti
Kowe saiki nggandeng kenyo liyo

INTRO

Opo kowe ra kelingan
Naliko isih pacaran
Opo kowe ra kelingan
Nate ngucapke katresnan
Sineksenan lampu bangjo neng protelon
Sumoroto Ponorogo kowe cidro

INTRO

Kowe kondo tresno
Saiki wis wani lungo
Loro loro loro
Loro sing neng njero dodo
Yen mripat iki ngerti
Kowe saiki nggandeng kenyo liyo

Loro loro loro
Loro sing neng njero dodo
Yen mripat iki ngerti
Kowe saiki nggandeng kenyo liyo

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053