Lirik Lagu Priyadi - Della Monica (Ben Edan)

Poro konco konco ki aku duwe cerito Arek nom noman nong deso Sing gawene nggudo rondo Jenenge Priyadi arek kurus koyo ruji Bendinone riwa riwi profesine dadi kuli... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Priyadi
Ciptaan : Lasio
Penyanyi : Della Monica
Genre : Dangdut Rock

Lirik Priyadi


Poro konco konco ki aku duwe cerito
Arek nom noman nong deso
Sing gawene nggudo rondo
Jenenge Priyadi arek kurus koyo ruji
Bendinone riwa riwi profesine dadi kuli

Jane aku mesakne kadung eruh bendinane
Di oreng oreng mak'e kongkon ndang rabi jarene
Tapi yo piye maneh kadung wis cupet jodone
Dino dino isine dadi gojlokan kancane

Wis to brow bangur tenangno pikirmu
Ketimbang mengko soyo senewen utekmu
Menungso urip ono ning ngalam dunyo
Mesti wis di tetepno jodone karo sing Kuoso

INTRO

Nyelot suwi nguwasne aku semremet ngrasakne
Polae mulai ngece nggudo bojone tanggane
Wong wong wis ra kuat lapor ning pak RT RW
Pas di grebek neng kamare
Tibakne maine podo karo penthunge

Emboh kapan embuh sesuk tahun iki tahun sesuk
Lek tetep durung nemoni brarti jodomu wis mati
Wis ra usah di pikir tuak'e di sloki
Timbang loro pikir frustasi gantung diri

Wis to brow bangur tenangno pikirmu
Ketimbang mengko soyo senewen utekmu
Menungso urip ono ning ngalam dunyo
Mesti wis di tetepno jodone karo sing Kuoso

Wis to brow bangur tenangno pikirmu
Ketimbang mengko soyo senewen utekmu
Menungso urip ono ning ngalam dunyo
Mesti wis di tetepno jodone karo sing Kuoso

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053