Lirik Lagu Pokemon (Pokoke Move On) - Nella Kharisma

Mas aku njaluk sing gede pangapuramu Sejatine aku isih tresno awakmu Tak akoni pancene aku sing kleru Ojo lungo kang mas pancen aku sing salah... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Pokemon (Pokoke Move On) - Nella Kharisma


Judul Lagu : Pokemon
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma ft Pendhoza
Genre : Dangdut Hip Hop

Lirik Pokemon - Nella Kharisma ft Pendhoza


Pr :
Mas aku njaluk sing gede pangapuramu
Sejatine aku isih tresno awakmu
Tak akoni pancene aku sing kleru
Ojo lungo kang mas pancen aku sing salah

Lk :
Cukup semene wae anggonku ngerasake
Ngerasake sliramu sing malah nyepeleke
Jare tresno aku kok aku mbok sio sio
Polah sak penakmu gawe atiku tambah gelo

Pr :
Kang mas dudu atiku gawe gelo atimu
Pancen iki salahku aku sing ninggal awakmu
Netes eluh iki mergo kangen marang kowe
Opo kowe ngerasake opo sing tak rasakke

Lk :
Duh dek aku wes lali
Nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani
Opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
Sory aku ora sudi

Aduh deh aku wes loro
Tak ikhlasno mugo ati uwis gelo
Timbang aku kejeron mendingan aku move on
Pokemon pokoke move on

INTRO

Pr :
Ati iki isih tresno marang sliramu
Jembarno pangapuramu kanggo awakku
Senajan dirimu bacut cidro lan kejeron
Kang mas mbok balio neng aku
Kowe ojo move on

Lk :
Neng ati rasane nyesek soyo tenanan
anggonku ngerasake nganti koyo uwong edan
saben mbengi nyawang fotomu dadi kelingan
nalikane aku ro kowe foto selfie bebarengan

Pr :
Getun ati iki yen uwes ngapusi
Lk :
Salahmu dewe mergo kowe sing njalari
Pr :
Pancen salah tak akoni aku salah
Lk :
Uwes gawe loro wes gawe uripku bubrah

Lk :
Duh dek aku wes lali
Nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani
Opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
Sory aku ora sudi

Aduh deh aku wes loro
Tak ikhlasno mugo ati uwis gelo
Timbang aku kejeron mendingan aku move on
Pokemon pokoke move on

Duh dek aku wes lali
Nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani
Opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
Sory aku ora sudi

Aduh deh aku wes loro
Tak ikhlasno mugo ati uwis gelo
Timbang aku kejeron mendingan aku move on
Pokemon pokoke move on