Lirik Lagu Pisahe Tresno - Nella Kharisma



Judul Lagu : Pisahe Tresno
Ciptaan : Arya Satria
Penyanyi : Nella Kharisma ft Arya Satria
Genre : Dangdut

Lirik Pisahe Tresno - Nella Kharisma ft Arya Satria


Lk :
Opo kowe kroso sing tak roso
Opo kowe mikir sing tak pikir
Opo mung aku sing nduweni roso
Roso tresno sing tembus nganti dodo

Pr :
Aku kroso sing mbok roso
Aku mikir sing mbok pikir
Nanging kabeh mergo kahanan
Kowe lan aku kudu pisahan

INTRO

Lk :
Tresnoku mung sliramu
Ora ono wanito liyo
Pr :
Ugo tresnoku mung sliramu
Ora ono priyo sing liyo

Lk :
Nanging saiki atimu cidro
Nyulayani tresno sing tak jogo
Pr :
Aku kepekso manut wong tuo
Aku di jodohke karo priyo liyo

Ft :
Opo iki pungkase tresnoku
Tresno suci ra biso nduweni

INTRO

Lk :
Opo kowe kroso sing tak roso
Opo kowe mikir sing tak pikir
Opo mung aku sing nduweni roso
Roso tresno sing tembus nganti dodo

Pr :
Aku kroso sing mbok roso
Aku mikir sing mbok pikir
Nanging kabeh mergo kahanan
Kowe lan aku kudu pisahan

INTRO

Lk :
Tresnoku mung sliramu
Ora ono wanito liyo
Pr :
Ugo tresnoku mung sliramu
Ora ono priyo sing liyo

Lk :
Nanging saiki atimu cidro
Nyulayani tresno sing tak jogo
Pr :
Aku kepekso manut wong tuo
Aku di jodohke karo priyo liyo

Ft :
Opo iki pungkase tresnoku
Tresno suci ra biso nduweni

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053