Lirik Lagu Pisahe Tresno - Nella Kharisma

Opo kowe kroso sing tak roso Opo kowe mikir sing tak pikir Opo mung aku sing nduweni roso Roso tresno sing tembus nganti dodo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Pisahe Tresno - Nella Kharisma


Judul Lagu : Pisahe Tresno
Ciptaan : Arya Satria
Penyanyi : Nella Kharisma ft Arya Satria
Genre : Dangdut

Lirik Pisahe Tresno - Nella Kharisma ft Arya Satria


Lk :
Opo kowe kroso sing tak roso
Opo kowe mikir sing tak pikir
Opo mung aku sing nduweni roso
Roso tresno sing tembus nganti dodo

Pr :
Aku kroso sing mbok roso
Aku mikir sing mbok pikir
Nanging kabeh mergo kahanan
Kowe lan aku kudu pisahan

INTRO

Lk :
Tresnoku mung sliramu
Ora ono wanito liyo
Pr :
Ugo tresnoku mung sliramu
Ora ono priyo sing liyo

Lk :
Nanging saiki atimu cidro
Nyulayani tresno sing tak jogo
Pr :
Aku kepekso manut wong tuo
Aku di jodohke karo priyo liyo

Ft :
Opo iki pungkase tresnoku
Tresno suci ra biso nduweni

INTRO

Lk :
Opo kowe kroso sing tak roso
Opo kowe mikir sing tak pikir
Opo mung aku sing nduweni roso
Roso tresno sing tembus nganti dodo

Pr :
Aku kroso sing mbok roso
Aku mikir sing mbok pikir
Nanging kabeh mergo kahanan
Kowe lan aku kudu pisahan

INTRO

Lk :
Tresnoku mung sliramu
Ora ono wanito liyo
Pr :
Ugo tresnoku mung sliramu
Ora ono priyo sing liyo

Lk :
Nanging saiki atimu cidro
Nyulayani tresno sing tak jogo
Pr :
Aku kepekso manut wong tuo
Aku di jodohke karo priyo liyo

Ft :
Opo iki pungkase tresnoku
Tresno suci ra biso nduweni