Lirik Lagu Pengen Wayuh - Nella Kharisma

S#tan opo sing ngrasuki pikiranmu Bendino kok seneng nglarani atiku Mbok yo eling mbiyen kae mangan susah Mboso sugih kowe kok kakehan polah... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Pengen Wayuh - Nella Kharisma


Judul Lagu : Pengen Wayuh
Ciptaan : Jayen & Andik AB
Penyanyi : Nella Kharisma ft Jo Klithik
Genre : Dangdut

Lirik Pengen Wayuh - Nella Kharisma ft Jo Klithik


Pr :
S#tan opo sing ngrasuki pikiranmu
Bendino kok seneng nglarani atiku
Mbok yo eling mbiyen kae mangan susah
Mboso sugih kowe kok kakehan polah

Lk :
Suwe suwe omongku ra keno ati
Opo kurang anggonku mblanjani
Tak rewangi kerjo esuk teko wengi
Teko ngomah aku malah mbok tuturi

INTRO

Pr :
Dadi bojo aku iki uwis sambat
Ora eman anaku wis njaluk pegat
Jelas saikine kabar sing tak tompo
Yen sliramu kecanthol wong liyo

Lk :
Opo kurang anggonku nyukupi butuh
Opo salah yen aku kepengen wayuh
Bondo dunyo ra keno di gowo mati
Rabi loro sing penting biso nyukupi

INTRO

Pr :
S#tan opo sing ngrasuki pikiranmu
Bendino kok seneng nglarani atiku
Mbok yo eling mbiyen kae mangan susah
Mboso sugih kowe kok kakehan polah

Lk :
Suwe suwe omongku ra keno ati
Opo kurang anggonku mblanjani
Tak rewangi kerjo esuk teko wengi
Teko ngomah aku malah mbok tuturi

INTRO

Pr :
Dadi bojo aku iki uwis sambat
Ora eman anaku wis njaluk pegat
Jelas saikine kabar sing tak tompo
Yen sliramu kecanthol wong liyo

Lk :
Opo kurang anggonku nyukupi butuh
Opo salah yen aku kepengen wayuh
Bondo dunyo ra keno di gowo mati
Rabi loro sing penting biso nyukupi
Rabi loro sing penting biso nyukupi