Lirik Lagu Pacobaning Urip - Hip Hop Jawa

Kok koyo ngene abot sanggane Yen lagi dadi wong ora nduwe Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso Nanging kayane ra sepiro... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Pacobaning Urip
Ciptaan : -
Penyanyi : Hip Hop Jawa
Genre : Hip Hop

Lirik Pacobaning Urip - Hip Hop Jawa


Pr :
Kok koyo ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora nduwe
Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso
Nanging kayane ra sepiro

Kok koyo ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora nduwe
Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso
Nanging kayane ra sepiro

Lk :
Urip ing ndonyo iki pancen kudu rekoso
Opo meneh kahanan saiki ora iso di kiro
Butuh soyo akeh
Bondo soyo kelong
Opo opo tambah larang
Marai tambah bingung
Di rewangi nyambut gawe
Ssok awan wengi nganti aku ora kober ngurus awakku iki
Neng kok yo tetep uripku iki iseh nelongso
Pingine aku gek cepet gek ndang iso mulyo

Nek ora nduwe duit uripe angel meneh
Nek ora nyambut gawe abot ora iso sugih
Kabeh iki tak lakoni mung di nggo awakmu
Supoyo sesok aku iso cepet dadi bojomu
Sing iso nguripi awakmu nganggo duitku dewe
Ra njaluk wong liyo opo utang tanggane
Sithik mboko sithik duit iki tak lumpukke
Tak tabung di nggo urip ro kowe sak lawase

Pr :
Rino klawan wengi aku tansah memuji
Memuji marang kersane Gusti
Mugo kang kuoso enggal maringi margo
Kowe lan aku biso urip mulyo
Kowe lan aku biso urip mulyo

Tansah nelongso rasaning atiku
Yen aku kelingan marang sliramu
Wis semono suwene anggonku mikir kowe
Tansah agawe bingung atiku

Lk :
Tanpo kenal wektu
Anggonku nyambut gawe nganti kurang turu
Lembor gaweane
Awak nganti rusak
Sirah nganti mumet
Ben urip kepenak
Tur ora kepepet
Pacobaning urip iki
Tak lakoni kanthi ikhlas karo sregep ndongo
Ben aku iso cepet mentas seko urip sing rekoso
Nglakoni alon-alon waton kelakon
Nganti aku iki iso mulyo

Ojo sambat karo nasib nek urip iki wis susah
Kudu sregep nyambut gawe
Ben ora gampang pasrah
Senajan bayar sithik nanging ora ngapusi
Jujur lan sabar kui kudu dadi kunci
Ora peduli karo alangan sing tambah akeh
Ati kudu siap nompo ikhlas lan semeleh
Supoyo aku lan sliramu biso bebarengan
Mugi Gusti paring dalan ben kabeh dadi padang

Pr :
Rino klawan wengi aku tansah memuji
Memuji marang kersane Gusti
Mugo kang kuoso enggal maringi margo
Kowe lan aku biso urip mulyo
Kowe lan aku biso urip mulyo

Rino klawan wengi aku tansah memuji
Memuji marang kersane Gusti
Mugo kang kuoso enggal maringi margo
Kowe lan aku biso urip mulyo
Kowe lan aku biso urip mulyo

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053