12 Agt 2017

Judul Lagu : Ojo Sujono
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Pop

Lirik Ojo Sujono - Didi Kempot


Aku wis ngaku salah kondho sak nyatane
Soko ati ra mung ono lambe
Geni sing neng ati enggal di sirami
Yo ben adem koyo dek wingi

Mbok wis ojo sujono ojo nyikso rogo
Tresno kuwi mesti ono godho
Mowo sing neng dodo enggal di leremno
Yo ben tentrem koyo dek semono

Ronce ronce melati benange lawe
Pupus klopo tansah ngelingke

Nganti tuwo aku isih tresno kowe
Senadyan ono godho sepiro akehe

INTRO

Mbok wis ojo sujono ojo nyikso rogo
Tresno kuwi mesti ono godho
Mowo sing neng dodo enggal di leremno
Yo ben tentrem koyo dek semono

Ronce ronce melati benange lawe
Pupus klopo tansah ngelingke

Nganti tuwo aku isih tresno kowe
Senadyan ono godho sepiro akehe

Ronce ronce melati benange lawe
Pupus klopo tansah ngelingke

Nganti tuwo aku isih tresno kowe
Senadyan ono godho sepiro akehe