17 Agt 2017

Judul Lagu : Ojo Di Gantung
Ciptaan : Theo Vany / Anam
Penyanyi : Vita Alvia
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Ojo Di Gantung


Duh riko hang sun angen
Duh riko hang sun impi
Sing ono hang biso ngganteni
Welas iki kabeh yo mung kanggo riko

Sun jaluk riko ngertio
Kadung isun demen ambi riko
Wes tah uwes wes tah ojo suwi suwi
Gancango trimoen welas iki

Isun mung welas nong riko
Isun pengen nyanding riko
Wes jeru roso hang sun songgo
Njaluk tulung ojo riko gantung

Mergane ati iki wes sing serantan
Pingin urip bareng keloronan
Mergane ati iki wes sing serantan
Pingin urip bareng keloronan

INTRO

Duh riko hang sun angen
Duh riko hang sun impi
Sing ono hang biso ngganteni
Welas iki kabeh yo mung kanggo riko

Sun jaluk riko ngertio
Kadung isun demen ambi riko
Wes tah uwes wes tah ojo suwi suwi
Gancango trimoen welas iki

Isun mung welas nong riko
Isun pengen nyanding riko
Wes jeru roso hang sun songgo
Njaluk tulung ojo riko gantung

Mergane ati iki wes sing serantan
Pingin urip bareng keloronan

Isun mung welas nong riko
Isun pengen nyanding riko
Wes jeru roso hang sun songgo
Njaluk tulung ojo riko gantung

Mergane ati iki wes sing serantan
Pingin urip bareng keloronan
Mergane ati iki wes sing serantan
Pingin urip bareng keloronan