Lirik Lagu Ninggal Tatu - Happy Asmara



Judul Lagu : Ninggal Tatu
Ciptaan : Singgih D
Penyanyi : Happy Asmara
Genre : Dangdut

Lirik Ninggal Tatu


Roso rasaning kangenku
Mung sliramu memanik ing atiku
Prasetiaku tresno tumeko patiku
Cintaku hanyalah untukmu

Roso rasaning tresnoku
Ora ngiro jebul lamis sliramu
Saben dino ngelarani batinku
Lungamu tanpo pamit ninggal aku

Ninggal tatu sliramu ninggal tatu
Tego tegane atimu gawe tatu
Loro larane batinku
Koyo kesikso selawas uripku

Sasat udan gludok mongso ketigo
Ora ngiro kancaku dadi sisehmu

INTRO

Roso rasaning kangenku
Mung sliramu memanik ing atiku
Prasetiaku tresno tumeko patiku
Cintaku hanyalah untukmu

Roso rasaning tresnoku
Ora ngiro jebul lamis sliramu
Saben dino ngelarani batinku
Lungamu tanpo pamit ninggal aku

Ninggal tatu sliramu ninggal tatu
Tego tegane atimu gawe tatu
Loro larane batinku
Koyo kesikso selawas uripku

Sasat udan gludok mongso ketigo
Ora ngiro kancaku dadi sisehmu

Ninggal tatu sliramu ninggal tatu
Tego tegane atimu gawe tatu
Loro larane batinku
Koyo kesikso selawas uripku

Sasat udan gludok mongso ketigo
Ora ngiro kancaku dadi sisehmu
Ora ngiro kancaku dadi sisehmu

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053