Lirik Lagu Nglamar - Nella Kharisma


Judul Lagu : Nglamar
Ciptaan : Kang Herry
Penyanyi : Nella Kharisma Ft Kang Herry
Genre : Dangdut

Lirik Nglamar - Nella Kharisma Ft Kang Herry


Lk :
Dik... ndang reneo dik
Aku takon marang sliramu
Dik... ndang nyedako dik
Opo kowe gelem melu aku

Dik... iki piye dik
Aku kepincut marang sliramu
Yo mung kowe dik
Wong sing dadi impen impenku

Pr :
Mas... eneng opo mas
Sampeyan kok nyeluki aku
Mas... aku iki mas
Malih dadi mloya mlayu

Mas... aku ngerti mas
Yen sampeyan seneng karo aku
Nanging aku mas
Isih wedi bapak ibuku

INTRO

Lk :
Sak tenane
Aku ora sabar wae
Sak benere
Aku ora kanten wae

Aku pingin nglamar sliramu
Aku pingin mboyong sliramu
Bebojoan koyo bapak ibumu

Pr :
Sak jujure
Aku yo seneng wae
Sak nyatane
Aku setuju wae

Yen pancene seneng tenan
Yen pancene manteb tenan
Monggo nglamar dateng bapak ibu wae

INTRO

Lk :
Dik... ndang reneo dik
Aku takon marang sliramu
Dik... ndang nyedako dik
Opo kowe gelem melu aku

Dik... iki piye dik
Aku kepincut marang sliramu
Yo mung kowe dik
Wong sing dadi impen impenku

Pr :
Mas... eneng opo mas
Sampeyan kok nyeluki aku
Mas... aku iki mas
Malih dadi mloya mlayu

Mas... aku ngerti mas
Yen sampeyan seneng karo aku
Nanging aku mas
Isih wedi bapak ibuku

INTRO

Lk :
Sak tenane
Aku ora sabar wae
Sak benere
Aku ora kanten wae

Aku pingin nglamar sliramu
Aku pingin mboyong sliramu
Bebojoan koyo bapak ibumu

Pr :
Sak jujure
Aku yo seneng wae
Sak nyatane
Aku setuju wae

Yen pancene seneng tenan
Yen pancene manteb tenan
Monggo nglamar dateng bapak ibu wae
Monggo nglamar dateng bapak ibu wae

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM