18 Agt 2017

Judul Lagu : Ngerandu
Ciptaan : ION Emas
Penyanyi : Vita Alvia
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Ngerandu


Sakat mungup serngenge
Sampek surup sunare
Sing weruh wayah isun ngerandu
Tumeko dalu

Dino wes ganti minggu
Minggu wes ganti ulan
Riko pamit menyang mung sedelo
Sing ono teko
Sing ono teko

INTRO

Duwure gunung isun ambai
Jerune jurang sun slusuri
Nggoleti pujane ati
Masiyo korban nyowo sun belani

Nong endi
Riko nong endi
Sun anteni tekan riko
Sampek puput welas iki

Dino wes ganti minggu
Minggu wes ganti ulan
Riko pamit menyang mung sedelo
Sing ono teko
Sing ono teko

INTRO

Duwure gunung isun ambai
Jerune jurang sun slusuri
Nggoleti pujane ati
Masiyo korban nyowo sun belani

Duwure gunung isun ambai
Jerune jurang sun slusuri
Nggoleti pujane ati
Masiyo korban nyowo sun belani

Nong endi
Riko nong endi
Sun anteni tekan riko
Sampek puput welas iki

Nong endi
Riko nong endi
Sun anteni tekan riko
Sampek puput welas iki