13 Agt 2017

Judul Lagu : Nandes Ning Ati
Ciptaan : Gendis & Lek Bro Munib
Penyanyi : Vita KDI
Genre : Dangdut

Lirik Nandes Ning Ati


Wis wolung tahun sliramu ninggalke aku
Ninggalke crito tresnomu marang aku

Neng kono uripmu mulyo
Sesandingan karo tresno
Kenyo ayu pilihane wong tuomu

Opo sliramu isih eling karo aku
Sing mbiyen tau gukir neng jero atiku
Kadung tak ugemi ora bakal crido janji
Nyatane tresnamu mung ngapusi

Priyo bagus tresnamu nandes ning ati
Nganti seprene aku ra biso lali

Duh wong bagus sing tak tresnani
Ngopo kowe tego nyidrani
Sawangen aku neng kene isih ngenteni

Duh wong bagus pepujaning ati
Ngopo kowe tego mblenjani
Janji setyo malah tego ninggal rabi

INTRO

Wis wolung tahun sliramu ninggalke aku
Ninggalke crito tresnomu marang aku

Neng kono uripmu mulyo
Sesandingan karo tresno
Kenyo ayu pilihane wong tuomu

Opo sliramu isih eling karo aku
Sing mbiyen tau gukir neng jero atiku
Kadung tak ugemi ora bakal crido janji
Nyatane tresnamu mung ngapusi

Priyo bagus tresnamu nandes ning ati
Nganti seprene aku ra biso lali

Duh wong bagus sing tak tresnani
Ngopo kowe tego nyidrani
Sawangen aku neng kene isih ngenteni

Duh wong bagus pepujaning ati
Ngopo kowe tego mblenjani
Janji setyo malah tego ninggal rabi

Duh wong bagus sing tak tresnani
Ngopo kowe tego nyidrani
Sawangen aku neng kene isih ngenteni

Duh wong bagus pepujaning ati
Ngopo kowe tego mblenjani
Janji setyo malah tego ninggal rabi