Lirik Lagu Mbagi Ati - Denik Armila

Lirik Lagu "Mbagi Ati" dari Denik Armila. Lagu ini hasil ciptaan Soemantri. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Mbagi Ati - Denik Armila

Lirik Denik Armila - Mbagi Ati


Judul Lagu : Mbagi Ati
Ciptaan : Soemantri
Penyanyi : Denik Armila
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Mbagi Ati


Kurang paran isun iki
Magih demenan riko sun belani pati
Kurang paran isun iki
Magih demenan riko sun ragati

Isun yo wis kebacut ngabekti
Njaluk paran bain sun turuti
Kanggo njogo ikhlase ati
Kanggo njogo welas hang suci

Bengi iki isun seru kesikso
Arep turu isun sing biso
Bengi iki isun seru kesikso
Ngerasakno riko mbagi ati
Ambi wong liyo

Bengi iki riko wis ngelarani
Bengi iki riko tego mbagi ati
Nong ngarep moto nggandeng wong liyo
Nong ngarep moto ngaku iku konco

Bengi iki isun seru kesikso
Arep turu isun sing biso
Bengi iki isun seru kesikso
Ngerasakno riko mbagi ati
Ambi wong liyo

Bengi iki isun seru kesikso
Arep turu isun sing biso
Bengi iki isun seru kesikso
Ngerasakno riko mbagi ati

Bengi iki isun seru kesikso
Arep turu isun sing biso
Bengi iki isun seru kesikso
Ngerasakno riko mbagi ati
Ambi wong liyo