Lirik Lagu Mbagi Ati - Denik Armila


Judul Lagu : Mbagi Ati
Ciptaan : Soemantri
Penyanyi : Denik Armila
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Mbagi Ati


Kurang paran isun iki
Magih demenan riko sun belani pati
Kurang paran isun iki
Magih demenan riko sun ragati

Isun yo wis kebacut ngabekti
Njaluk paran bain sun turuti
Kanggo njogo ikhlase ati
Kanggo njogo welas hang suci

Bengi iki isun seru kesikso
Arep turu isun sing biso
Bengi iki isun seru kesikso
Ngerasakno riko mbagi ati
Ambi wong liyo

INTRO

Bengi iki riko wis ngelarani
Bengi iki riko tego mbagi ati
Nong ngarep moto nggandeng wong liyo
Nong ngarep moto ngaku iku konco

Bengi iki isun seru kesikso
Arep turu isun sing biso
Bengi iki isun seru kesikso
Ngerasakno riko mbagi ati
Ambi wong liyo

INTRO

Bengi iki isun seru kesikso
Arep turu isun sing biso
Bengi iki isun seru kesikso
Ngerasakno riko mbagi ati

Bengi iki isun seru kesikso
Arep turu isun sing biso
Bengi iki isun seru kesikso
Ngerasakno riko mbagi ati
Ambi wong liyo

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053