Lirik Lagu Mati Roso - Nella Kharisma



Judul Lagu : Mati Roso
Ciptaan : Koming
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Mati Roso - Nella Kharisma


Mati rosoku nyang sliramu
Kaku ra koyo mbiyene
Ketutup mendung noring sukmo
Metengi tresno iki

Mungguh wae keno tak jalok
Ra kepengen weruh kowe
Getun saiki kari getun
Nyang opo ora mbusek aran sliramu

Mbiyen waktu pertama aku kenal karo kowe
Nyawang sikapmu sopan kalem koyo koyone
Iso sesandingan urip bareng selawase
Iye iye iye iye
Tapi saiki kowe wani mblenjani janji
Sikapmu berubah koyo macan di gugahi
Gawe wedi gawe mati roso noring ati

Dedel ati iki cuel ati iki
Rontok ajur leleran
Roso loro iki kowe sing nyatoni
Soyo keroso perih

Ra ngiro aku tegone kowe
Ngiris ngiris ati

INTRO

Mati rosoku nyang sliramu
Kaku ra koyo mbiyene
Ketutup mendung noring sukmo
Metengi tresno iki

Mungguh wae keno tak jalok
Ra kepengen weruh kowe
Getun saiki kari getun
Nyang opo ora mbusek aran sliramu

Mbiyen waktu pertama aku kenal karo kowe
Nyawang sikapmu sopan kalem koyo koyone
Iso sesandingan urip bareng selawase
Iye iye iye iye
Tapi saiki kowe wani mblenjani janji
Sikapmu berubah koyo macan di gugahi
Gawe wedi gawe mati roso noring ati

Dedel ati iki cuel ati iki
Rontok ajur leleran
Roso loro iki kowe sing nyatoni
Soyo keroso perih

Ra ngiro aku tegone kowe
Ngiris ngiris ati
Ra ngiro aku tegone kowe
Ngiris ngiris ati

Baca Juga : Lirik Lagu Mati Roso (New) - Nella Kharisma

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM