Lirik Lagu Lilo - Didi Kempot


Judul Lagu : Lilo
Ciptaan : Harsono
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut

Lirik Lilo - Didi Kempot


Opo wis ora kelingan
Sumpah janjimu mung marang aku
Sineksen lintang rembulan
Jarene tresnamu mung kanggo aku

Wis nganti telung ketigo
Nanging sliramu ora kirim warto
Bareng saiki wis teko
Kowe malah gandeng prio liyo

Ora nyono ora ngiro
Kowe medhot taline asmoro
Tresnaku kang tulus suci
Ra mbok jogo malah mbok blenjani

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Najan abot jroning ati
Nanging aku kudu anglakoni

Lilo atiku wis lilo
Najan batinku keloro loro
Nanging aku ra kuwowo
Njroning batinku wis kebacut tresno

INTRO

Wis nganti telung ketigo
Nanging sliramu ora kirim warto
Bareng saiki wis teko
Kowe malah gandeng prio liyo

Ora nyono ora ngiro
Kowe medhot taline asmoro
Tresnaku kang tulus suci
Ra mbok jogo malah mbok blenjani

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Najan abot jroning ati
Nanging aku kudu anglakoni

Lilo atiku wis lilo
Najan batinku keloro loro
Nanging aku ra kuwowo
Njroning batinku wis kebacut tresno

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.