Lirik Lagu Layang Abang - Tya Adelia

Tak tompo layang rupane abang Soko sliramu sing tak sayang Roso ra kuwowo roso jroning dodo Pamitmu sesandingan karo wong liyo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Layang Abang
Ciptaan : Badree
Penyanyi : Tya Adelia
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Layang Abang


Tak tompo layang rupane abang
Soko sliramu sing tak sayang
Roso ra kuwowo roso jroning dodo
Pamitmu sesandingan karo wong liyo

Mestine loro sing tak roso
Nyawang kahanan saiki wis bedo
Nanging aku lilo mergo aku tresno
Yen pancen kowe biso urip mulyo

INTRO

Tak dongakke sayang
Tak pujekke sayang
Ra maido anak siji pingin ngabekti

Tak lilani sayang
Tak ikhlaske sayang
Mugo mugo nemahi rahayu

Wis ojo nangis
Kowe ora lamis
Tresnamu isih ono ing batinku

INTRO

Mestine loro sing tak roso
Nyawang kahanan saiki wis bedo
Nanging aku lilo mergo aku tresno
Yen pancen kowe biso urip mulyo

INTRO

Tak dongakke sayang
Tak pujekke sayang
Ra maido anak siji pingin ngabekti

Tak lilani sayang
Tak ikhlaske sayang
Mugo mugo nemahi rahayu

Wis ojo nangis
Kowe ora lamis
Tresnamu isih ono ing batinku

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053