Lirik Lagu Kepranan - Andra Kharisma

Kepranan jroning atiku Nalikane pisanan ketemu Dasar priyo kang sembodo Wicaksono panglipur ing karyo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Kepranan
Ciptaan : -
Penyanyi : Andra Kharisma
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Kepranan


Kepranan jroning atiku
Nalikane pisanan ketemu
Dasar priyo kang sembodo
Wicaksono panglipur ing karyo

Kepranan solah bawamu
Nyoto lantip alusing wicoro
Wirogo sarto wiromo
Nyoto sliramu priyo kang sulistyo

Jroning batin tuwuh roso tresno
Kang soyo ngremboko
Rino kelawan wengi
Sliramu tak anti anti
Wong bagus tak impi impi

Soko sorote netramu
Ora selak sakjroning batinku
Ra luput jroning impenku
Ono tresno sak jroning batinku

INTRO

Kepranan jroning atiku
Nalikane pisanan ketemu
Dasar priyo kang sembodo
Wicaksono panglipur ing karyo

Kepranan solah bawamu
Nyoto lantip alusing wicoro
Wirogo sarto wiromo
Nyoto sliramu priyo kang sulistyo

Jroning batin tuwuh roso tresno
Kang soyo ngremboko
Rino kelawan wengi
Sliramu tak anti anti
Wong bagus tak impi impi

Soko sorote netramu
Ora selak sakjroning batinku
Ra luput jroning impenku
Ono tresno sak jroning batinku

INTRO

Kepranan jroning atiku
Nalikane pisanan ketemu
Dasar priyo kang sembodo
Wicaksono panglipur ing karyo

Kepranan solah bawamu
Nyoto lantip alusing wicoro
Wirogo sarto wiromo
Nyoto sliramu priyo kang sulistyo

Jroning batin tuwuh roso tresno
Kang soyo ngremboko
Rino kelawan wengi
Sliramu tak anti anti
Wong bagus tak impi impi

Soko sorote netramu
Ora selak sakjroning batinku
Ra luput jroning impenku
Ono tresno sak jroning batinku

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053