11 Agt 2017

Judul Lagu : Kenangan Taman Paseban
Ciptaan : -
Penyanyi : Desy Thalita ft Dendra
Genre : Dangdut

Lirik Kenangan Taman Paseban


Lk :
Duh nimas opo wes lali kahanan
Susah seneng mesem bareng neng Taman Paseban

Tresno siji jroning ati
Yo mung ono kanggo kowe
Lan ora niatan golek labuhan liyane

Pr :
Duh kang mas buangen kabeh roso kui
Mergo tresno ati iki wis ono sing nduweni
Lilakno awakku nyanding prio liyo
Sampun manteb jroning dodo lan kowe ojo kuciwo

Paseban dadi kenangan
Aku ngisi lakuku
Mergo kowe dudu priyo pilihanku

Lk :
Opo bakal kuat aku nglilakke atimu nimas
Di sanding priyo liyo bakal gawe ati loro
Paseban kang dadi saksi tresno iki tulus suci
Mung kanggo sliramu nimas tresno iki tekan pati

INTRO

Lk :
Lelakon loro ayo di trimo
Rasane pahit yo rapopo
Jangan buat susah bukanya menyerah
Walaupun cinta yang kini hilang sudah

Rasah janji jikalau tiada bukti
Karena hati bukanlah sebuah pondasi
Sing kuat seko wesi sing iso di larani
Mending leren ketimbang mung mangan ati

Tresno siji jroning ati
Yo mung ono kanggo kowe
Lan ora niatan golek labuhan liyane

Opo bakal kuat aku nglilakke atimu nimas
Di sanding priyo liyo bakal gawe ati loro
Paseban kang dadi saksi tresno iki tulus suci
Mung kanggo sliramu nimas tresno iki tekan pati

Opo bakal kuat aku nglilakke atimu nimas
Di sanding priyo liyo bakal gawe ati loro
Paseban kang dadi saksi tresno iki tulus suci
Mung kanggo sliramu nimas tresno iki tekan pati

Pr :
Pangapurane mas aku
Nyuwun pamit neng awakmu
Lan dongakno mugo aku
Iso langgeng karo pilihanku