Lirik Lagu Kangen Iki (Jo Klithik) - Indah Andira

Kelingan esemmu wong bagus Yen kowe ngguyu katon dekik pipimu Senajan kowe ra neng sandingku Ati iki tetep kelingan sliramu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kangen Iki (Jo Klithik) - Indah Andira


Judul Lagu : Kangen Iki
Ciptaan : Jo Klithik
Penyanyi : Indah Andira
Genre : Dangdut

Lirik Kangen Iki


Kelingan esemmu wong bagus
Yen kowe ngguyu katon dekik pipimu
Senajan kowe ra neng sandingku
Ati iki tetep kelingan sliramu

Seprene aku tansah kelingan
Saben turu aku mung nyawang fotomu
Rasane kok koyo ngene
Yen kangen ra ono obate
Yo mung kowe

INTRO

Roso kangen iki tetep kanggo kowe
Roso kangen iki terus kanggo kowe
Roso tresno iki yo mung karo kowe
Roso tresno iki kanggo selawase

INTRO

Seprene aku tansah kelingan
Saben turu aku mung nyawang fotomu
Rasane kok koyo ngene
Yen kangen ra ono obate
Yo mung kowe

INTRO

Roso kangen iki tetep kanggo kowe
Roso kangen iki terus kanggo kowe
Roso tresno iki yo mung karo kowe
Roso tresno iki kanggo selawase

Roso kangen iki tetep kanggo kowe
Roso kangen iki terus kanggo kowe
Roso tresno iki yo mung karo kowe
Roso tresno iki kanggo selawase