Lirik Lagu Jowo Suriname - Nella Kharisma

Dik... Gek ndang reneo cah ayu Demok'en dodoku Nyangopo dek dek'an ket mau... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Jowo Suriname - Nella Kharisma


Judul Lagu : Jowo Suriname
Ciptaan : Farid DS
Penyanyi : Nella Kharisma Ft Kang Herry
Genre : Dangdut

Lirik Jowo Suriname - Nella Kharisma Ft Kang Herry


Lk:
Dik... Gek ndang reneo cah ayu
Demok'en dodoku
Nyangopo dek dek'an ket mau

Dik... Atiku yo teratapan
Iyo po tenan
Krungu krungu kowe arep pamitan

Pr:
Kang mas ku sing bagus dewe
Dewe dewe
Aku pamit lungo yo ono pentinge

Neng Suriname negoro londo
Londo londo
Namung sedilut yo namung sedelo

Lk:
Dik... Gek ndang reneo cah ayu
Demok'en dodoku
Nyangopo dek dek'an ket mau

Dik... Atiku yo teratapan
Iyo po tenan
Krungu krungu kowe arep pamitan

Pr:
Kang mas ku sing bagus dewe
Dewe dewe
Aku pamit lungo yo ono pentinge

Neng Suriname negoro londo
Londo londo
Namung sedilut yo namung sedelo

INTRO

Lk:
Neng Suriname kuwi suwine sepiro
Roso kangenku iki opo kuat tak songgo
Negoro londo kuwi adohe sepiro
Yen ra kuat nyonggo aku tak ngojek rondo

Lk:
What are you going dik
Nyapo neng negoro londo
Pr:
Ngendangi embahku jare loro neng kono

Lk:
Eh kok gaya temen dik
Embahmu kok dolane rono
Pr:
Mbiyen embahku di bojo karo londo
Londo mulih embahku di gowo
Dulurku akeh sing ketot rono

Lk:
Aku kuwatir yen kowe tekan kono
Di jodohke karo lancinge londo
Aku kuwatir kowe krasan neng kono
Seneng humberger lali neng telo jowo

Pr:
Kang mas ku sing ngganteng dewe
Dewe dewe
Aku neng londo namung telung ndino
Aku panggah milih kowe
Kowe kowe
Wong paling ngganteng
Bagus sak tanah jowo

Lk:
What are you going dik
Nyapo neng negoro londo
Pr:
Ngendangi embahku jare loro neng kono

Lk:
Eh kok gaya temen dik
Embahmu kok dolane rono
Pr:
Mbiyen embahku di bojo karo londo
Londo mulih embahku di gowo
Dulurku akeh sing ketot rono

Lk:
Aku kuwatir yen kowe tekan kono
Di jodohke karo irunge londo
Aku kuwatir kowe krasan neng kono
Seneng humberger lali neng telo jowo

Pr:
Kang mas ku sing ngganteng dewe
Dewe dewe
Aku neng londo namung telung ndino
Aku panggah milih kowe
Kowe kowe
Wong paling ngganteng
Bagus sak tanah jowo

Wong paling ngganteng
Bagus sak alam ndunyo