8 Agt 2017

Judul Lagu : Jogja Ngawi
Ciptaan : -
Penyanyi : Bayu G2B
Genre : Hip Hop

Lirik Jogja Ngawi - Bayu G2B


Jogja Ngawi nggonku nggoleki
Seprene nggugah kangene ati
Neng kene aku setyo
Ora bakal keno goda
Ojo nganti nggawe atiku cidro

Tresnoku wis tak larung neng segoro
Atiku bakal tak jogo

Jogja Ngawi sing dadi seksi
Gedhe roso tresnoku ingkang suci

Urip sesandingan nganti tekane mati
Amung sepisan ngucap janji ingkang suci
Roso tresnoku iki tulus soko jerone ati
Ora bakal mblenjani opo meneh nglarani ati

Selalu ku coba menjaga hati ini
Setiap cobaan pasti dapat kita lalui
Bersama kita bahagia satu cinta tuk selamanya
Hingga akhir usia kita tak akan terpisah

Tresnoku wis tak larung neng segoro
Atiku bakal tak jogo

Jogja Ngawi sing dadi seksi
Gedhe roso tresnoku ingkang suci

INTRO

Tresnoku wis tak larung neng segoro
Atiku bakal tak jogo

Jogja Ngawi sing dadi seksi
Gedhe roso tresnoku ingkang suci

Aku ra bakal lali pas dewe ketemu
Neng dalan Jogja Ngawi tak temokke tresnaku
Tak sanding sliramu duh pemuja hatiku
Esem gemuyumu marakke kangen atiku

Jika waktunya tiba pasti kan ku katakan
Maukah kau menjadi pendamping hidup ini
Susah senang bersama sampai kapanpun berdua
Karena kau dan aku untuk selamanya

Tresnoku wis tak larung neng segoro
Atiku bakal tak jogo

Jogja Ngawi sing dadi seksi
Gedhe roso tresnoku ingkang suci

Jogja Ngawi nggonku nggoleki
Seprene nggugah kangene ati
Neng kene aku setyo
Ora bakal keno goda
Ojo nganti nggawe atiku cidro