Lirik Lagu Jaket Iki - Dian Marsanda


Judul Lagu : Jaket Iki
Ciptaan : -
Penyanyi : Dian Marshanda
Genre : Dangdut

Lirik Jaket Iki


Langit mendung tumiyung
Mudun ngebis udan grimis
Esemu wis mapak ake aku

Mbok lepas jaketmu
Njur mlayoni aku
Kangen tak tekakke rangkulanmu

Prapatan jalan mastrip
Saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap aku ngerti

Soroting mripatmu
Kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres
Nganti podho ra ngerteni

INTRO

Nganggo jaketmu iki
Udan gerimis mbok payungi
Tanda katresnanmu
Sak tenane aku ngerti

Nganggo jaketmu iki
Udan gerimis mbok payungi
Mergo jaket iki
Tresnaku tan soyo ndadi

Prapatan jalan mastrip
Saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap aku ngerti

Soroting mripatmu
Kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres
Nganti podho ra ngerteni

INTRO

Langit mendung tumiyung
Mudun ngebis udan grimis
Esemu wis mapak ake aku

Mbok lepas jaketmu
Njur mlayoni aku
Kangen tak tekakke rangkulanmu

Prapatan jalan mastrip
Saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap aku ngerti

Soroting mripatmu
Kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres
Nganti podho ra ngerteni

INTRO

Nganggo jaketmu iki
Udan gerimis mbok payungi
Tanda katresnanmu
Sak tenane aku ngerti

Nganggo jaketmu iki
Udan gerimis mbok payungi
Mergo jaket iki
Tresnaku tan soyo ndadi

Prapatan jalan mastrip
Saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap aku ngerti

Soroting mripatmu
Kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres
Nganti podho ra ngerteni

Gerimis soyo deres
Nganti podho ra ngerteni

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM