Lirik Lagu Iki Wes Wekmu - Dewi ft Adi Gaclex


Judul Lagu : Iki Wes Wekmu
Ciptaan : Heru Kumala
Penyanyi : Dewi ft Adi Gaclex
Genre : Dangdut

Lirik Iki Wes Wekmu


Pr :
Ojo kesusu mas keburu nafsu
Ojo kuwatir mas yen ora tak pikir
Yen pancen mbok karepake
Njur kepiye sak teruse
Aku ngono mung manut wae

Lk :
Wis ora betah dik karep atiku
Sirahku ngelu dik mikirne wekmu
Tanggal pitu dinane minggu
Aku bakal nglamar awakmu
Wong tuwoku kabeh wis setuju

INTRO

Pr :
Yen kabeh wis ono tembunge
Ora ono sing ganggu gawe
Aku manut mas neng ngendi wae

Lk :
Iki wis karep atiku
Iso nduweni awakmu
Supoyo ndang iso turu omahmu

Pr :
Yen pancen dadi jodomu
Mesti bakalan ketemu
Entek entekno iki wes wekmu

INTRO

Pr :
Ojo kesusu mas keburu nafsu
Ojo kuwatir mas yen ora tak pikir
Yen pancen mbok karepake
Njur kepiye sak teruse
Aku ngono mung manut wae

Lk :
Wis ora betah dik karep atiku
Sirahku ngelu dik mikirne wekmu
Tanggal pitu dinane minggu
Aku bakal nglamar awakmu
Wong tuwoku kabeh wis setuju

INTRO

Pr :
Yen kabeh wis ono tembunge
Ora ono sing ganggu gawe
Aku manut mas neng ngendi wae

Lk :
Iki wis karep atiku
Iso nduweni awakmu
Supoyo ndang iso turu omahmu

Pr :
Yen pancen dadi jodomu
Mesti bakalan ketemu
Entek entekno iki wes wekmu
Entek entekno iki wes wekmu

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.