13 Agt 2017
Lirik Lagu Iki Wes Wekmu

Judul Lagu : Iki Wes Wekmu
Ciptaan : Heru Kumala
Di Populerkan : Dewi ft Adi Gaclex
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Iki Wes Wekmu - Dewi ft Adi Gaclex

Pr
Ojo kesusu mas keburu nafsu
Ojo kuwatir mas yen ora tak pikir
Yen pancen mbok karepake
Njur kepiye sak teruse
Aku ngono mung manut wae

Lk
Wis ora betah dik karep atiku
Sirahku ngelu dik mikirne wekmu
Tanggal pitu dinane minggu
Aku bakal nglamar awakmu
Wong tuwoku kabeh wis setuju

INTRO

Pr
Yen kabeh wis ono tembunge
Ora ono sing ganggu gawe
Aku manut mas neng ngendi wae

Lk
Iki wis karep atiku
Iso nduweni awakmu
Supoyo ndang iso turu omahmu

Pr
Yen pancen dadi jodomu
Mesti bakalan ketemu
Entek entekno iki wes wekmu

INTRO

Pr
Ojo kesusu mas keburu nafsu
Ojo kuwatir mas yen ora tak pikir
Yen pancen mbok karepake
Njur kepiye sak teruse
Aku ngono mung manut wae

Lk
Wis ora betah dik karep atiku
Sirahku ngelu dik mikirne wekmu
Tanggal pitu dinane minggu
Aku bakal nglamar awakmu
Wong tuwoku kabeh wis setuju

INTRO

Pr
Yen kabeh wis ono tembunge
Ora ono sing ganggu gawe
Aku manut mas neng ngendi wae

Lk
Iki wis karep atiku
Iso nduweni awakmu
Supoyo ndang iso turu omahmu

Pr
Yen pancen dadi jodomu
Mesti bakalan ketemu
Entek entekno iki wes wekmu
Entek entekno iki wes wekmu