Lirik Lagu Iki Wes Wekmu - Dewi ft Adi Gaclex

Ojo kesusu mas keburu nafsu Ojo kuwatir mas yen ora tak pikir Yen pancen mbok karepake Njur kepiye sak teruse Aku ngono mung manut wae... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Iki Wes Wekmu - Dewi ft Adi Gaclex

Judul Lagu : Iki Wes Wekmu
Ciptaan : Heru Kumala
Penyanyi : Dewi ft Adi Gaclex
Genre : Dangdut

Lirik Iki Wes Wekmu


Pr :
Ojo kesusu mas keburu nafsu
Ojo kuwatir mas yen ora tak pikir
Yen pancen mbok karepake
Njur kepiye sak teruse
Aku ngono mung manut wae

Lk :
Wis ora betah dik karep atiku
Sirahku ngelu dik mikirne wekmu
Tanggal pitu dinane minggu
Aku bakal nglamar awakmu
Wong tuwoku kabeh wis setuju

INTRO

Pr :
Yen kabeh wis ono tembunge
Ora ono sing ganggu gawe
Aku manut mas neng ngendi wae

Lk :
Iki wis karep atiku
Iso nduweni awakmu
Supoyo ndang iso turu omahmu

Pr :
Yen pancen dadi jodomu
Mesti bakalan ketemu
Entek entekno iki wes wekmu

INTRO

Pr :
Ojo kesusu mas keburu nafsu
Ojo kuwatir mas yen ora tak pikir
Yen pancen mbok karepake
Njur kepiye sak teruse
Aku ngono mung manut wae

Lk :
Wis ora betah dik karep atiku
Sirahku ngelu dik mikirne wekmu
Tanggal pitu dinane minggu
Aku bakal nglamar awakmu
Wong tuwoku kabeh wis setuju

INTRO

Pr :
Yen kabeh wis ono tembunge
Ora ono sing ganggu gawe
Aku manut mas neng ngendi wae

Lk :
Iki wis karep atiku
Iso nduweni awakmu
Supoyo ndang iso turu omahmu

Pr :
Yen pancen dadi jodomu
Mesti bakalan ketemu
Entek entekno iki wes wekmu
Entek entekno iki wes wekmu

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053