Lirik Lagu Golek Utangan - Nella Kharisma

Dek kowe wes tak kandani Awakmu yo uwes tak aturi Ora usah golek utangan Sak onone sing di pangan... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Golek Utangan - Nella Kharisma


Judul Lagu : Golek Utangan
Ciptaan : Heru Sonata
Penyanyi : Nella Kharisma ft Arif Citenk
Genre : Dangdut

Lirik Golek Utangan - Nella Kharisma ft Arif Citenk


Lk :
Dek kowe wes tak kandani
Awakmu yo uwes tak aturi
Ora usah golek utangan
Sak onone sing di pangan

Pr :
Cak kowe kok ora eruh
Anakmu jaluk sego soto
Awakke kabeh podo panas
Nek ra di turuti ra iso waras

INTRO

Pr :
Nek ra utang anakmu ora mangan
Saben dino yo ora tau njajan
Kursi bobrok yo wes tak dol rosokan
Klambi kabeh yo wes mlebu gadean

Lk :
Yo nek ngono dek nang omahe gok mat
Nyelango beras sepuluh rantang
Di sauri nek wes oleh bon bonan
Sing penting rukun jok kathik tukaran

INTRO

Lk :
Dek kowe wes tak kandani
Awakmu yo uwes tak aturi
Ora usah golek utangan
Sak onone sing di pangan

Pr :
Cak kowe kok ora eruh
Anakmu jaluk sego soto
Awakke kabeh podo panas
Nek ra di turuti ra iso waras

INTRO

Pr :
Nek ra utang anakmu ora mangan
Saben dino yo ora tau njajan
Kursi bobrok yo wes tak dol rosokan
Klambi kabeh yo wes mlebu gadean

Lk :
Yo nek ngono dek nang omahe gok mat
Nyelango beras sepuluh rantang
Di sauri nek wes oleh bon bonan
Sing penting rukun jok kathik tukaran

Ft :
Sing penting rukun jok kathik tukaran
Sing penting rukun jok kathik tukaran
Sing penting rukun jok kathik tukaran