Lirik Lagu Eyang Makmur - Nella Kharisma

Eyang makmur eyang makmur Duwe bojo wolu likur Opo sik kuat tempur Opo sik iso manjur Mbok elingo karo umur... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Eyang Makmur - Nella Kharisma


Judul Lagu : Eyang Makmur
Ciptaan : Kang Seger
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Eyang Makmur - Nella Kharisma


Eyang makmur eyang makmur
Duwe bojo wolu likur
Opo sik kuat tempur
Opo sik iso manjur
Mbok elingo karo umur

Eyang makmur eyang makmur
Durung turu kok wis nglindur
Senajan duit sak kasur
Nanging mbok ojo ngawur
Duwe bojo rentang renteng koyo sepur

Cir kincir kitiran londo
Iki kentir opo pancen sengojo
Siji loro opo sik kurang
Yen tak sawang sawang koyo dagelan

Cir kincir kitiran londo
Iki kentir opo pancen sengojo
Aku amung krungu cerito
Bener salah kui moso bodoho

INTRO

Eyang makmur eyang makmur
Duwe bojo wolu likur
Opo sik kuat tempur
Opo sik iso manjur
Mbok elingo karo umur

Eyang makmur eyang makmur
Durung turu kok wis nglindur
Senajan duit sak kasur
Nanging mbok ojo ngawur
Duwe bojo rentang renteng koyo sepur

Cir kincir kitiran londo
Iki kentir opo pancen sengojo
Siji loro opo sik kurang
Yen tak sawang sawang koyo dagelan

Cir kincir kitiran londo
Iki kentir opo pancen sengojo
Aku amung krungu cerito
Bener salah kui moso bodoho

Cir kincir kitiran londo
Iki kentir opo pancen sengojo
Siji loro opo sik kurang
Yen tak sawang sawang koyo dagelan

Cir kincir kitiran londo
Iki kentir opo pancen sengojo
Aku amung krungu cerito
Bener salah kui moso bodoho
Bener salah kui moso bodoho