Lirik Lagu Duwe Hp Ra Duwe Pulsa - Nella Kharisma

Duwe hape ra nduwe pulsa Pingin krungu sworo pacarku tak berdaya Tak puter ring back tone NSP nada sambung Lagu rindu tresnane wong nandang wuyung... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Duwe Hp Ra Duwe Pulsa - Nella Kharisma


Judul Lagu : Duwe Hp Ra Duwe Pulsa
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Duwe Hp Ra Duwe Pulsa - Nella Kharisma


Duwe hape ra nduwe pulsa
Pingin krungu sworo pacarku tak berdaya
Tak puter ring back tone NSP nada sambung
Lagu rindu tresnane wong nandang wuyung

Nyawang nduwur langite mendhung
Thenguk thenguk eling kowe aku ngalamun
Yen kowe pancen tresno pulsamu ndang kirimno
Ojo krungu calon morotuwo

Witing tresno jalaran kulino
Jare wong jowo
Ning solo payunge ilang
Wong tresno wani kelangan
Demi cinta ra ketang duwit utangan

Iwak pitik di suwer suwer
Segane liwet
Awak yen wis kadhung naksir
Nekat wani meres pikir
Demi cinta di rewangi wani ngglibet

Duwe hp ra nduwe pulsa
Pingin krungu sworo pacarku tak berdaya

INTRO

Duwe hape ra nduwe pulsa
Pingin krungu sworo pacarku tak berdaya
Tak puter ring back tone NSP nada sambung
Lagu rindu tresnane wong nandang wuyung

Nyawang nduwur langite mendhung
Thenguk thenguk eling kowe aku ngalamun
Yen kowe pancen tresno pulsamu ndang kirimno
Ojo krungu calon morotuwo

Witing tresno jalaran kulino
Jare wong jowo
Ning solo payunge ilang
Wong tresno wani kelangan
Demi cinta ra ketang duwit utangan

Iwak pitik di suwer suwer
Segane liwet
Awak yen wis kadhung naksir
Nekat wani meres pikir
Demi cinta di rewangi wani ngglibet

Duwe hp ra nduwe pulsa
Pingin krungu sworo pacarku tak berdaya

INTRO

Duwe hape ra nduwe pulsa
Pingin krungu sworo pacarku tak berdaya
Tak puter ring back tone NSP nada sambung
Lagu rindu tresnane wong nandang wuyung

Nyawang nduwur langite mendhung
Thenguk thenguk eling kowe aku ngalamun
Yen kowe pancen tresno pulsamu ndang kirimno
Ojo krungu calon morotuwo

Witing tresno jalaran kulino
Jare wong jowo
Ning solo payunge ilang
Wong tresno wani kelangan
Demi cinta ra ketang duwit utangan

Iwak pitik di suwer suwer
Segane liwet
Awak yen wis kadhung naksir
Nekat wani meres pikir
Demi cinta di rewangi wani ngglibet

Duwe hp ra nduwe pulsa
Pingin krungu sworo pacarku tak berdaya
Duwe hp ra nduwe pulsa
Pingin krungu sworo pacarku tak berdaya