Lirik Lagu Den Parsitho (Despacito Versi Jawa) - Linda Ayunda

Lirik Lagu "Den Parsitho (Despacito Versi Jawa)" dari Linda Ayunda. Lagu ini merupakan lagu baru 2017. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Den Parsitho (Despacito Versi Jawa) - Linda Ayunda

Lirik Linda Ayunda - Den Parsitho (Despacito Versi Jawa)


Judul Lagu : Den Parsitho (Despacito Versi Jawa)
Penyanyi : Linda Ayunda
Ciptaan : -
Genre : Dangdut

Lirik Den Parsitho (Despacito Versi Jawa)


Mas... tak takoni kowe njawab po jujuro
Opo welas riko wis sudo
Mas... apuo riko tego ngguweni gundho
Kok cepet ngilang koyok super boy

Ouh... tuku iwak pari ndek pasar muncar
Mikir riko atiku sampek ambyar
Goro goro riko katut bakul soto
Ouw.. yeach.. yoh...

Tambah suwi pikiranmu ra normal
Utekku panas jare sabar yo yank
Kok yo gampange riko njaluk sepuro

Den Parshito soyo suwi soyo dadi kebangeten
Emoh susah mung njaluke urip mulyo
Opo pancen kowe ngarep aku bongko

Mung maido
Yen kowe salah ra gelem di paido
Opo iki carane ngeramut bojo
Pengen rasane kendat ning nduwur klopo

Sak temen temene ati iki ora lilo
Riko ambi wong wedok liyo
Kari tego riko mentolo

Aku iki nganti ketoro koyo wong pelo
Sak bendino nggolekno bondho
Setuluse mung kanggo riko

Isuk isuk wis njaluk sambelno kecap lalapan lamtoro
Entek beras tak utangno ngono riko ra nerimo
Sampek sampek aku isin nang keluargane Bambang
Bendino ngutang beras ning tokone pak Bambang
Sampek koyo ngono kowe ra ono sadare
Kiro kiro kirane opo sing bingung mok karepno
Pancene kowe njaluk mok sak karepe dewe
Lo moh wes males aku mending tak jarne

Raiso raiso bakal dadi rondo
Udu David Becham sing iso tuku pulo
Aku wong biasa kerjo isah isah
Pengenku ra pisah urip omah omah

Rasido rasido welas ambi riko
Roso wes ilang minggato minggato
Kowe ra setia milih sama dia
Aku tak ngalah wae
Mending kita pisah ouw yeach

Den Parshito soyo suwi soyo dadi kebangeten
Emoh susah mung njaluke urip mulyo
Opo pancen kowe ngarep aku bongko

Mung maido
Yen kowe salah ra gelem di paido
Opo iki carane ngeramut bojo
Pengen rasane kendat ning nduwur klopo

Sak temen temene ati iki ora lilo
Riko ambi wong wedok liyo
Kari tego riko mentolo

Aku iki nganti ketoro koyo wong pelo
Sak bendino nggolekno bondho
Setuluse mung kanggo riko

Den Parshito soyo suwi soyo dadi kebangeten
Emoh susah mung njaluke urip mulyo
Opo pancen kowe ngarep aku bongko

Mung maido
Yen kowe salah ra gelem di paido
Opo iki carane ngeramut bojo
Pengen rasane kendat ning nduwur klopo

Raiso raiso bakal dadi rondo
Udu David Becham sing iso tuku pulo
Aku wong biasa kerjo isah isah
Pengenku ra pisah urip omah omah

Rasido rasido welas ambi riko
Roso wes ilang minggato minggato
Kowe ra setia milih sama dia
Aku tak ngalah wae
Mending kita pisah ouw yeach

Den Parshito soyo suwi soyo dadi kebangeten
Emoh susah mung njaluke urip mulyo
Opo pancen kowe ngarep aku bongko

Mung maido
Yen kowe salah ra gelem di paido
Opo iki carane ngeramut bojo
Pengen rasane kendat ning nduwur klopo

Den Parshito

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053