4 Agt 2017
Lirik Lagu Dalan Anyar - Didi Kempot

Judul Lagu : Dalan Anyar
Ciptaan : Didi Kempot
Di Populerkan : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Lagu Dalan Anyar - Didi Kempot

Kembang tebu sing kabur kanginan
Saksi bisu sing dadi kenangan
Prasetyamu kui mung kiasan
Tresnamu saiki wis ilang

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal Kertonegoro Ngawi

INTRO

Kembang tebu sing neng sawah nggrudo
Ora garing senadyan mongso ketigo
Tansah eling jamane semono
Neng kulon terminal Kertonegoro

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal Kertonegoro Ngawi

Kembang tebu sing kabur kanginan
Saksi bisu sing dadi kenangan
Prasetyamu kui mung kiasan
Tresnamu saiki wis ilang

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro ngawi