8 Agt 2017


Judul lagu : Cidro
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Cidro - Nella Kharisma


Durung nganti garing
Catu sing ning atiku
Tego tegone sliramu
Nambahi loro bathinku

Aku ora percoyo
Nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto
Yen sliramu kuwi cidro

Panas panase srengenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

INTRO

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku leloro loro
Ra bakal awakku iki
Bali nemoni sliramu

Lilo atiku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

INTRO

Aku ora percoyo
Nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto
Yen sliramu kuwi cidro

Panas panase srengenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

INTRO

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku leloro loro
Ra bakal awakku iki
Bali nemoni sliramu

Lilo atiku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu