Lirik Lagu Cidro Asmoro - Dewi Ayunda

Saiki kowe bedo Dek mbiyen nyawang opo Gampange medot tresno Ora ngerti salahku opo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Cidro Asmoro
Ciptaan : R. Husein Albana
Penyanyi : Dewi Ayunda
Genre : Dangdut

Lirik Cidro Asmoro


Saiki kowe bedo
Dek mbiyen nyawang opo
Gampange medot tresno
Ora ngerti salahku opo

Biyen kowe ngawiti
Ugo kowe pungkasi
Gampange yen mblenjani
Mung sak titik tresnamu iki

Loro kari loro
Roso getun neng dodo
Mergo ora ngiro wis duwe liyo
Kowe sing tak tresno

INTRO

Asmoro mung gawe loro
Tatune njangget neng dodo
Mergo lakumu semplah atiku
Tresnamu di gowo wong liyo

Asmoro mung gawe loro
Lorone jero ning dodo
Yen aku ngerti pungkase cidro
Tresnamu biyen ra tak trimo

INTRO

Saiki kowe bedo
Dek mbiyen nyawang opo
Gampange medot tresno
Ora ngerti salahku opo

Biyen kowe ngawiti
Ugo kowe pungkasi
Gampange yen mblenjani
Mung sak titik tresnamu iki

Loro kari loro
Roso getun neng dodo
Mergo ora ngiro wis duwe liyo
Kowe sing tak tresno

INTRO

Asmoro mung gawe loro
Tatune njangget neng dodo
Mergo lakumu semplah atiku
Tresnamu di gowo wong liyo

Asmoro mung gawe loro
Lorone jero ning dodo
Yen aku ngerti pungkase cidro
Tresnamu biyen ra tak trimo

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053