13 Agt 2017

Judul Lagu : Cidro Asmoro
Ciptaan : R. Husein Albana
Penyanyi : Dewi Ayunda
Genre : Dangdut

Lirik Cidro Asmoro


Saiki kowe bedo
Dek mbiyen nyawang opo
Gampange medot tresno
Ora ngerti salahku opo

Biyen kowe ngawiti
Ugo kowe pungkasi
Gampange yen mblenjani
Mung sak titik tresnamu iki

Loro kari loro
Roso getun neng dodo
Mergo ora ngiro wis duwe liyo
Kowe sing tak tresno

INTRO

Asmoro mung gawe loro
Tatune njangget neng dodo
Mergo lakumu semplah atiku
Tresnamu di gowo wong liyo

Asmoro mung gawe loro
Lorone jero ning dodo
Yen aku ngerti pungkase cidro
Tresnamu biyen ra tak trimo

INTRO

Saiki kowe bedo
Dek mbiyen nyawang opo
Gampange medot tresno
Ora ngerti salahku opo

Biyen kowe ngawiti
Ugo kowe pungkasi
Gampange yen mblenjani
Mung sak titik tresnamu iki

Loro kari loro
Roso getun neng dodo
Mergo ora ngiro wis duwe liyo
Kowe sing tak tresno

INTRO

Asmoro mung gawe loro
Tatune njangget neng dodo
Mergo lakumu semplah atiku
Tresnamu di gowo wong liyo

Asmoro mung gawe loro
Lorone jero ning dodo
Yen aku ngerti pungkase cidro
Tresnamu biyen ra tak trimo