13 Agt 2017


Judul Lagu : Ayang Ayang
Ciptaan : Angga / Eko (Samudra)
Penyanyi : Via Vallen
Genre : Dangdut Bayuwangi

Lirik Ayang Ayang - Via Vallen


Mung ayang ayang riko
Ayang ayang riko
Hang gemantung nong moto
Nong rino lan wengi
Mung riko hang isun kangeni

Mung ayang ayang riko
Ayang ayang riko
Hang nekani ring ngimpi
Tiap nutup moto
Mung rupan riko hang ngatoni

Mageh sing biso
Sun buwang ngilangno roso
Wis kadung jeru ati iki

Sakat riko ngomong arepe ngadoh
Isun wes pasrah mergo isun wis rumongso

Duso hang bengen isun lakoni
Mecahno ati

Getun sing biso mbaleni cerito
Isun lan riko susah seneng bareng nyonggo
Saiki mung biso sun bayangno
Ayang ayang nganti ragan riko

INTRO

Mung ayang ayang riko
Ayang ayang riko
Hang gemantung nong moto
Nong rino lan wengi
Mung riko hang isun kangeni

Mung ayang ayang riko
Ayang ayang riko
Hang nekani ring ngimpi
Tiap nutup moto
Mung rupan riko hang ngatoni

Mageh sing biso
Sun buwang ngilangno roso
Wis kadung jeru ati iki

Sakat riko ngomong arepe ngadoh
Isun wes pasrah mergo isun wis rumongso

Duso hang bengen isun lakoni
Mecahno ati

Getun sing biso mbaleni cerito
Isun lan riko susah seneng bareng nyonggo
Saiki mung biso sun bayangno
Ayang ayang nganti ragan riko

Sakat riko ngomong arepe ngadoh
Isun wes pasrah mergo isun wis rumongso

Duso hang bengen isun lakoni
Mecahno ati

Getun sing biso mbaleni cerito
Isun lan riko susah seneng bareng nyonggo
Saiki mung biso sun bayangno
Ayang ayang nganti ragan riko
Ayang ayang nganti ragan riko