Lirik Lagu Amung Roso Kangen - Eny Sagita


Judul Lagu : Amung Roso Kangen
Ciptaan : Nur Bayan
Penyanyi : Eny Sagita
Genre : Dangdut

Lirik Amung Roso Kangen


Sing tak rasakne amung roso kangen
Marang sliramu wong bagus
Nanging aku amung biso nggonku nyimpen roso
Mergo kowe sing tak tresno
Uwis diduweni wong liyo
Nelongso

Sumilir angin dadi konco saben wengi
Adem banget tak rasakne
Nanging aku amung biso nangis mbrebes mili
Mergo sing tak tresnani
Uwis ono sing nduweni

Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku
Nahan roso kangen kangen marang sliramu
Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku
Nahan roso kangen kangen marang sliramu
Kang mas

INTRO

Sumilir angin dadi konco saben wengi
Adem banget tak rasakne
Nanging aku amung biso nangis mbrebes mili
Mergo sing tak tresnani
Uwis ono sing nduweni

Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku
Nahan roso kangen kangen marang sliramu
Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku
Nahan roso kangen kangen marang sliramu
Kang mas

INTRO

Sumilir angin dadi konco saben wengi
Adem banget tak rasakne
Nanging aku amung biso nangis mbrebes mili
Mergo sing tak tresnani
Uwis ono sing nduweni

Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku
Nahan roso kangen kangen marang sliramu
Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku
Nahan roso kangen kangen marang sliramu
Kang mas

Lk :
Wong ayu sak tenane aku ngerti roso atimu
Wis lalekno aku pancen dudu jodomu
Lilakno

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053