Lirik Lagu Alun Alun Nganjuk - Dian Marsanda

Lungo tak anti anti Kapan nggonmu bali Wecak’e endahing wengi Kutho nganjuk iki... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Alun Alun Nganjuk
Ciptaan : -
Penyanyi : Dian Marshanda ft Adhi
Genre : Dangdut

Lirik Alun Alun Nganjuk


Pr :
Lungo tak anti anti
Kapan nggonmu bali
Wecak’e endahing wengi
Kutho nganjuk iki

Sumilir angin wates
Nggugah kangene ati
Opo kowe ora ngerteni
Kowe tak kangeni

Ning alun alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setahun tak enteni
Tresnamu sing tak gondheli

Lk :
Lali tenan to dik nggonmu janji janji
Di sekseni lampu alun alun iki
Lali tenan to dik karo aku iki
Ning terminal stasiun anggonku ngenteni

INTRO

Pr :
Sumilir angin wates
Nggugah kangene ati
Opo kowe ora ngerteni
Kowe tak kangeni

Ning alun alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setahun tak enteni
Tresnamu sing tak gondheli

Lk :
Lali tenan to dik nggonmu janji janji
Di sekseni lampu alun alun iki
Lali tenan to dik karo aku iki
Ning terminal stasiun anggonku ngenteni

INTRO

Pr :
Sumilir angin wates
Nggugah kangene ati
Opo kowe ora ngerteni
Kowe tak kangeni

Ning alun alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setahun tak enteni
Tresnamu sing tak gondheli

Lk :
Lali tenan to dik nggonmu janji janji
Di sekseni lampu alun alun iki
Lali tenan to dik karo aku iki
Ning terminal stasiun anggonku ngenteni

INTRO

Pr :
Sumilir angin wates
Nggugah kangene ati
Opo kowe ora ngerteni
Kowe tak kangeni

Ning alun alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setahun tak enteni
Tresnamu sing tak gondheli

Lk :
Lali tenan to dik nggonmu janji janji
Di sekseni lampu alun alun iki
Lali tenan to dik karo aku iki
Ning terminal stasiun anggonku ngenteni

Pr :
Ning alun alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setahun tak enteni
Tresnamu sing tak gondheli

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053