20 Jul 2017
Lirik Lagu Wonogiri Jakarta

Judul Lagu : Wonogiri Jakarta
Ciptaan : Menot Dewo
Di Populerkan : Yati Hapsari
Genre : Dangdut Campur Sari

Lirik Lagu Wonogiri Jakarta - Yati Hapsari

Tansah kelingan nalikane budal soko kampungku
Ora nyongko arep mekar kembange atiku
Roso bungah ngebaki neng njero dodoku
Opo bener iki kembange asmoro

Wonogiri Jakarta
Aku lungguh sesandingan
Wonogiri Jakarta
Atiku kasmaran

Bis Agramas
Sing abang aku kelingan
Nalikane wektu aku kenalan

INTRO

Bis Agramas
Sing abang atiku kasmaran
Turu neng pundakmu ndadekake kenangan

Rakroso tanganku nempel tanganmu
Roso adem ayem tentrem neng atiku

INTRO

Tansah kelingan nalikane budal soko kampungku
Ora nyongko arep mekar kembange atiku
Roso bungah ngebaki neng njero dodoku
Opo bener iki kembange asmoro

Wonogiri Jakarta
Aku lungguh sesandingan
Wonogiri Jakarta
Atiku kasmaran

Bis Agramas
Sing abang aku kelingan
Nalikane wektu aku kenalan

INTRO

Bis Agramas
Sing abang atiku kasmaran
Turu neng pundakmu ndadekake kenangan

Rakroso tanganku nempel tanganmu
Roso adem ayem tentrem neng atiku
Roso adem ayem tentrem neng atiku