Lirik Lagu Wonogiri Jakarta

Tansah kelingan nalikane budal soko kampungku Ora nyongko arep mekar kembange atiku Roso bungah ngebaki neng njero dodoku Opo bener iki kembange asmoro... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Wonogiri Jakarta

Judul Lagu : Wonogiri Jakarta
Ciptaan : Menot Dewo
Penyanyi : Yati Hapsari
Genre : Dangdut Campur Sari

Lirik Wonogiri Jakarta


Tansah kelingan nalikane budal soko kampungku
Ora nyongko arep mekar kembange atiku
Roso bungah ngebaki neng njero dodoku
Opo bener iki kembange asmoro

Wonogiri Jakarta
Aku lungguh sesandingan
Wonogiri Jakarta
Atiku kasmaran

Bis Agramas
Sing abang aku kelingan
Nalikane wektu aku kenalan

INTRO

Bis Agramas
Sing abang atiku kasmaran
Turu neng pundakmu ndadekake kenangan

Rakroso tanganku nempel tanganmu
Roso adem ayem tentrem neng atiku

INTRO

Tansah kelingan nalikane budal soko kampungku
Ora nyongko arep mekar kembange atiku
Roso bungah ngebaki neng njero dodoku
Opo bener iki kembange asmoro

Wonogiri Jakarta
Aku lungguh sesandingan
Wonogiri Jakarta
Atiku kasmaran

Bis Agramas
Sing abang aku kelingan
Nalikane wektu aku kenalan

INTRO

Bis Agramas
Sing abang atiku kasmaran
Turu neng pundakmu ndadekake kenangan

Rakroso tanganku nempel tanganmu
Roso adem ayem tentrem neng atiku
Roso adem ayem tentrem neng atiku