Lirik Lagu Tresno Sing Nyoto - Nella Kharisma

Teko banyu langit ngayemke ati Netes eluh iki ngelingi dek wingi Roso sing tak jogo ora bakal lungo Senajan awakmu terus gawe loro... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul lagu : Tresno Sing Nyoto
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma ft Dendra
Genre : Dangdut

Lirik Tresno Sing Nyoto - Nella Kharisma


Pr :
Teko banyu langit ngayemke ati
Netes eluh iki ngelingi dek wingi
Roso sing tak jogo ora bakal lungo
Senajan awakmu terus gawe loro

Ora mergo rupo ora mergo bondho
Nanging roso tentrem nyanding kroso ayem
Ojo gawe loro coba ngelingono
Niat lahir batin bareng tekan tuwo

Ft :
Mripatku isih permono
Ndelokke tresno sing nyoto
Aku yakin lan percoyo
Kowe sing bakale biso

Nyerengke ati iki
Bebrayan dadi siji
Mugo di jabahi
Marang sing Kuoso

Lk :
Ealah aduh dhik pangapurane
Sumpah mati aku mung tresno sliramu
Ra ono niatku nglarani atimu
Rungokno aku percoyo o aku

Jujur aku dhik aku arep sambat
Krungu lambemu ngendiko sampun cekap
Tangisku netes nganti eluhku asat
Ojo ninggal aku ra bakal kuat

INTRO

Ft :
Mripatku isih permono
Ndelokke tresno sing nyoto
Aku yakin lan percoyo
Kowe sing bakale biso

Nyerengke ati iki
Bebrayan dadi siji
Mugo di jabahi
Marang sing Kuoso

Mripatku isih permono
Ndelokke tresno sing nyoto
Aku yakin lan percoyo
Kowe sing bakale biso

Nyerengke ati iki
Bebrayan dadi siji
Mugo di jabahi
Marang sing Kuoso

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053