Lirik Lagu Teklek Kecemplung Kalen - Nella Kharisma

Mangan gedang sak isine Sing mbok gadang wis ono sing nduwe Salahe mas salahe Ora nganggep tresnoku sing gede... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul lagu : Teklek Kecemplung Kalen
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Teklek Kecemplung Kalen - Nella Kharisma


Mangan gedang sak isine
Sing mbok gadang wis ono sing nduwe
Salahe mas salahe
Ora nganggep tresnoku sing gede

Teklek kecemplung kalen
Ketimbang golek aluwung balen
Kuwi karepmu  kuwi karepmu
Ning aku durung biso trimo tresnamu

Mergo jroning ati
Ora bakal biso ngapusi
Yen durung biso mbaleni
Roso tresno iki

Ning aku ra ngerti
Kersane gusti kang moho suci
Biso sesandingan
Opo malah mung kekancan

INTRO

Mangan gedang sak isine
Sing mbok gadang wis ono sing nduwe
Salahe mas salahe
Ora nganggep tresnoku sing gede

Teklek kecemplung kalen
Ketimbang golek aluwung balen
Kuwi karepmu  kuwi karepmu
Ning aku durung biso trimo tresnamu

Mergo jroning ati
Ora bakal biso ngapusi
Yen durung biso mbaleni
Roso tresno iki

Ning aku ra ngerti
Kersane gusti kang moho suci
Biso sesandingan
Opo malah mung kekancan

Mergo jroning ati
Ora bakal biso ngapusi
Yen durung biso mbaleni
Roso tresno iki

Ning aku ra ngerti
Kersane gusti kang moho suci
Biso sesandingan
Opo malah mung kekancan
Biso sesandingan
Opo malah mung kekancan

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053