Lirik Lagu Tak Antem Watu - Nella Kharisma

Ning alun alun belambangan Aku weruh koe gandengan tangan Kok tego ngelarani atiku Banyu moto netes ning pipi Padahal cinta iki nganti mati Kok tegone koe ra eling janji janji... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Tak Antem Watu - Nella Kharisma


Judul lagu : Tak Antem Watu
Ciptaan : Ilux Sanksi Band
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Hip Hop

Lirik Tak Antem Watu - Nella Kharisma


Ning alun alun belambangan
Aku weruh koe gandengan tangan
Kok tego ngelarani atiku

Banyu moto netes ning pipi
Padahal cinta iki nganti mati
Kok tegone koe ra eling janji janji

Janji janjine
Bakal setia sampek mati
Tapi nyatane mbok gawe loro

Pengen tak antem watu raimu iku
Pengen tak cepit kayu anumu iku
Ben ora iso ngguyu
Gawe nambani loro atiku

Pengen tak antem watu raimu iku
Pengen tak cepit kayu anumu iku
Ben ora iso ngentok
Rapati pati dolanan wong ayu

INTRO

Ning alun alun belambangan
Aku weruh koe gandengan tangan
Kok tego ngelarani atiku

Banyu moto netes ning pipi
Padahal cinta iki nganti mati
Kok tegone koe ra eling janji janji

Janji janjine
Bakal setia sampek mati
Tapi nyatane mbok gawe loro

Pengen tak antem watu raimu iku
Pengen tak cepit kayu anumu iku
Ben ora iso ngguyu
Gawe nambani loro atiku

Pengen tak antem watu raimu iku
Pengen tak cepit kayu anumu iku
Ben ora iso ngentok
Rapati pati dolanan wong ayu

INTRO

Pengen tak antem watu raimu iku
Pengen tak cepit kayu anumu iku
Ben ora iso ngguyu
Gawe nambani loro atiku

Pengen tak antem watu raimu iku
Pengen tak cepit kayu anumu iku
Ben ora iso ngentok
Rapati pati dolanan wong ayu

Pengen tak antem watu raimu iku
Pengen tak cepit kayu anumu iku
Ben ora iso ngguyu
Gawe nambani loro atiku

Pengen tak antem watu raimu iku
Pengen tak cepit kayu anumu iku
Ben ora iso ngentok
Rapati pati dolanan wong ayu