Lirik Lagu Sing Biso Pisah - Nella Kharisma



Judul lagu : Sing Biso Pisah
Ciptaan : Koming
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Hip Hop Banyuwangi

Lirik Sing Biso Pisah - Nella Kharisma


Mung siji hang dadi angenan
Sun sangsangaken nong langit langite ati
Mung siji riko hang sun angen
Ojo uwah ojo mingser teko ring ati

Keliwat kangen iki
Ra ono sing biso nambani
Kangenku marang sliramu
Duh pujane ning ati

Tan soyo jeru kangen sing tak roso iki
Mergo sliramu pancen
Sing dadi welas sejati

Langit seng dadi saksi
Bumi ugo nyekseni
Yen kowe ra percoyo bedahen dodo iki
Mergo jeru kangenku
Mergo gede tresnoku
Ngarep ngarep tekomu
Kembang pujane atiku

Raino bengi sun kudang gending
Gending asmoro
Welase ati keliwat yoro
Sampek tekan pati

Sing biso maning sing kuat maning
Kadung isun adoh teko riko
Sak kedep moto baen isun sing biso pisah

Sing biso maning sing kuat maning
Kadung isun adoh teko riko
Sak kedep moto baen isun sing biso pisah

Aku ra bakal iso yen ngadoh soko awakmu
Mergo sak temene pancen gedene tresnoku
Seng tak jalok mung siji
Sliramu enggal bali
Timbang sak bendino
Awakku nganti kuru miker

Senadan mung sedelo masio sak kedep moto
Mung tak gawe tombo
Kangen nong jero dodo
Tak jaluk enggal tekamu
Mergo aku ra iso pisah adoh
Karo sliramu

Raino bengi sun kudang gending
Gending asmoro
Welase ati keliwat yoro
Sampek tekan pati

Sing biso maning sing kuat maning
Kadung isun adoh teko riko
Sak kedep moto baen isun sing biso pisah

Sing biso maning sing kuat maning
Kadung isun adoh teko riko
Sak kedep moto baen isun sing biso pisah
Sak kedep moto baen isun sing biso pisah

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM