Lirik Lagu Sekonyong Konyong Koder - Didi Kempot

Cintaku sekonyong konyong koder Karo kowe cah ayu sing bakul lemper Lempermu pancen super resik tur anti laler Yen ra pethuk sedino neng sirah nggliyer... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Sekonyong Konyong Koder
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Campursari

Lirik Sekonyong Konyong Koder - Didi Kempot


Cintaku sekonyong konyong koder
Karo kowe cah ayu sing bakul lemper
Lempermu pancen super resik tur anti laler
Yen ra pethuk sedino neng sirah nggliyer

Cintaku sekonyong konyong konyong koder
Paribasan durung demok wani panjer
Modal bensin seliter motorku tak stater
Tak ampiri ayo tak jak muter muter

Tiwas aku dandan mlipit
Rambutku lengone pomit
Malah kowe lungo plencing ora pamit
Mit mit mit mit mit

Bir temu lawak
Nggonku mikir neng awak marahi rusak
Rusak njobo njero
Sing tak pikir jebule koyo ngono

Kembang jambu gogrok di pangan uler
Cintaku sekonyong konyong koder
Uler keket mlakune klogat kloget
Walah jabang bayi jebul aku keno pelet

INTRO

Cintaku sekonyong konyong koder
Karo kowe cah ayu sing bakul lemper
Lempermu pancen super resik tur anti laler
Yen ra pethuk sedino neng sirah nggliyer

Cintaku sekonyong konyong konyong koder
Paribasan durung demok wani panjer
Modal bensin seliter motorku tak stater
Tak ampiri ayo tak jak muter muter

Tiwas aku dandan mlipit
Rambutku lengone pomit
Malah kowe lungo plencing ora pamit
Mit mit mit mit mit

Bir temu lawak
Nggonku mikir neng awak marahi rusak
Rusak njobo njero
Sing tak pikir jebule koyo ngono

Kembang jambu gogrok di pangan uler
Cintaku sekonyong konyong koder
Uler keket mlakune klogat kloget
Walah jabang bayi jebul aku keno pelet

Cintaku sekonyong konyong koder
Bakul lemper marakke sirahku nggliyer

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053