Lirik Lagu Bojomu Geleman - Nella Kharisma



Judul lagu : Bojomu Geleman
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Hip Hip

Lirik Bojomu Geleman - Nella Kharisma


Sak tenane atiku sing loro
Kabeh nyongko aku tego mbare' konco
Jare aku nikung bojone konco
Padahal pancen bojomu iku geleman
Padahal pancen bojomu iku geleman

Aku ora nyongko kok kowe koyo ngono
Ngilokno sak penake neng aku konco dewe
Padahal kabeh eruh bojomu koyo ngono
Opo to masalahe kok aku di salahne

Pancen bojomu koyo kimcil liyane
Sing gampang ajakane
Yo rono rene
Ora mikir awakmu
Tumindak sak penake
Bisone mung ngerusak
Hubungan konco dewe

Sak tenane atiku sing loro
Kabeh nyongko aku tego mbare' konco
Jare aku nikung bojone konco
Padahal pancen bojomu iku geleman
Padahal pancen bojomu iku geleman

Pancen kowe ngono ora kenek dieman,
Malah ngelokne aku jare konco bajingan
Jarene konco kenthel kok elek neng omongan
Sungguh sakit hati tak bisa aku tahan

Yo wis mari ngene ora usah konconan
Kowe luwih percoyo karo kimcil gampangan
Senengane disunggi lek ndelok orkesan
Aku ngguyu wae ndelok soko adohan

INTRO

Sak tenane atiku sing loro
Kabeh nyongko aku tego mbare' konco
Jare aku nikung bojone konco
Padahal pancen bojomu iku geleman
Padahal pancen bojomu iku geleman

Yo wis sepurane lek aku koyo ngene
Pancen dudu karepku medhotno konco dewe
Kabeh pancen wis paham nek awakmu wong sugih
Ngelokno aku kere sak enake dewe

Masio kalah bondho aku ra popo
Masio kalah rupo aku nerimo
Aku ra bakal gelo masio loro ati
Sing penting menang dungo
Dungo marang sing kuoso

Sak tenane atiku sing loro
Kabeh nyongko aku tego mbare' konco
Jare aku nikung bojone konco
Padahal pancen bojomu iku geleman
Padahal pancen bojomu iku geleman

Sak tenane atiku sing loro
Kabeh nyongko aku tego mbare' konco
Jare aku nikung bojone konco
Padahal pancen bojomu iku geleman
Padahal pancen bojomu iku geleman
Padahal pancen bojomu iku geleman
Padahal pancen bojomu iku geleman

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053