Lirik Lagu Bojoku Di Gondol Bojone - Nella Kharisma



Judul lagu : Bojoku Di Gondol Bojone
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Hip Hop

Lirik Bojoku Di Gondol Bojone - Nella Kharisma


Pancen ngenese urip ku
Due pacar kok ngerusak utek ku
Jare tresno aku, ora mblenjani aku
Wedokanmu jebule kor pabu

Aku ora nyangka wae
Due pacar kok malah mumet ndase
Ora ana kabare ora jelas rupane
Bojoku di gondol Bojone

Due bojo kowe gor gawe awak semble
Aku kudu piye yen ngene kahanane
Di turuti ora ngerti kok malah mbagi ati
Gawe aku frustasi marai pengen mati
Tor aku yo wegah nek kudu terus ngalah
Ndelok kowe polah marai urip dadi bubrah
Mbok iyo mikir sitek kurang apa awak ku
Mbok gawe aku sumpek mergo tekon ala mu
Aku uwes sabar nganti ngelus dodo
Nek gur pengen bubrah aku yo sumonggo
Dasar aku uwes jeleh nyanding terus sliramu
Sek pas ora tau ngerteni apa karep ku

Pancen ngenese urip ku
Due pacar kok ngerusak utek ku
Jare tresno aku, ora mblenjani aku
Wedokanmu jebule kor pabu

Aku ora nyangka wae
Due pacar kok malah mumet ndase
Ora ana kabare ora jelas rupane
Bojoku di gondol Bojone

Roso kaget roso muntap nyawang kowe demenan
Roso ati nganti njepat dadi ora karuan
Kelingan janji janjimu jebule ora mutu
Kok ora due isin awak mu ngapusi aku
Opo mergo bojo anyarmu kui seng sugeh bondo
Uwes sumeleh nesu we ora kroso
Yen pancene dek e tak pilih, aku gor lilo
Nadyan roso loro teko tetep ora tak rasakno
Mugo kabeh iso dadi kesenengan mu
Urip penak lan mulyo karo bojo anyarmu
Pancen aku ora iso nyenengke kowe nganggo duit
Mergo dasare aku wong cilik sek uripe pait

Pancen ngenese urip ku
Due pacar kok ngerusak utek ku
Jare tresno aku, ora mblenjani aku
Wedokanmu jebule kor pabu

Aku ora nyangka wae
Due pacar kok malah mumet ndase
Ora ana kabare ora jelas rupane
Bojoku di gondol Bojone

Aku gor iso ndonga nggo apike uripmu
Mugo iso bungah karo bojo anyarmu
Anggep wae ora tau ana crito aku ro kowe
Senajan opo seng tok due wes tak olehke
Nanging lalekke wae apik lan elek awakku
Pikerno wae urusan dewe bojo anyarmu
Aku uwes luweh mikirke kowe meneh
Mending aku sumeh kowe wes heweh heweh
Ra perlu tak tangisi pancen iki dalane
Aku iso oleh seng luweh apik soko kowe
Yo wes cukup semene aku karo awakmu
Mesake bojomu kae gor mangan turahanku

Pancen ngenese urip ku
Due pacar kok ngerusak utek ku
Jare tresno aku, ora mblenjani aku
Wedokanmu jebule kor pabu

Aku ora nyangka wae
Due pacar kok malah mumet ndase
Ora ana kabare ora jelas rupane
Bojoku di gondol Bojone

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM