Lirik Lagu Wuyung

Lorone loro ora koyo Wong kang nandang wuyung Mangan ra doyan Ora jenak dolan neng omah bingung... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Wuyung
Ciptaan : Ismanto
Penyanyi : Tatik Kadris
Genre : Langgam Campursari

Lirik Wuyung


Lorone loro ora koyo
Wong kang nandang wuyung
Mangan ra doyan
Ora jenak dolan neng omah bingung

Mung kudu weruh
Woting ati duh kusumo ayu
Opo ora trenyuh
Sawangen iki awakku sing kuru

Klopo mudho leganono
Nggonku nandhang bronto
Witing pari dimen mari
Nggonku ngloro ati
Aduh nyowo

Duh duh kusumo
Ora kroso opo pancen tego
Mbok mbalung janur
Paring usodo mring kang nandang wuyung

INTRO

Klopo mudho leganono
Nggonku nandhang bronto
Witing pari dimen mari
Nggonku ngloro ati
Aduh nyowo

Duh duh kusumo
Ora kroso opo pancen tego
Mbok mbalung janur
Paring usodo mring kang nandang wuyung

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053