Lirik Lagu Tembang Kangen

Wayah wengi udan grimis ra uwis uwis Banyu kang tumetes dadi saksi nggonku nangis Wong sing tak tresnani tego ninggalake aku Suwung jeroning uripku yen ora ono sliramu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Tembang Kangen

Judul Lagu : Tembang Kangen
Ciptaan : Wagiran
Penyanyi : Yunita
Genre : Campursari

Lirik Tembang Kangen


Wayah wengi udan grimis ra uwis uwis
Banyu kang tumetes dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak tresnani tego ninggalake aku
Suwung jeroning uripku yen ora ono sliramu

Sumilire angin tansah ndudut kalbu
Roso kang tak empet agawe loro dadaku
Liwat tembang kangen mugo biso dadi tombo
Tombo kangen iki nandang wuyung rino wengi

INTRO

Liwat tembang kangen aku titip tresno
Opo pancen sliramu uwis ora kroso
Liwat tembang kangen aku titip sayang
Tresnaku mring sliramu ora biso ilang

Opo lali opo pancen wis ra ngerti
Sak tenane aku mung tansah setyo ngenteni
Ngenteni baline endah manise esemmu
Liwat tembang kangen iki wujud katresnanku

INTRO

Wayah wengi udan grimis ra uwis uwis
Banyu kang tumetes dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak tresnani tego ninggalake aku
Suwung jeroning uripku yen ora ono sliramu

Sumilire angin tansah ndudut kalbu
Roso kang tak empet agawe loro dadaku
Liwat tembang kangen mugo biso dadi tombo
Tombo kangen iki nandang wuyung rino wengi

INTRO

Liwat tembang kangen aku titip tresno
Opo pancen sliramu uwis ora kroso
Liwat tembang kangen aku titip sayang
Tresnaku mring sliramu ora biso ilang

Opo lali opo pancen wis ra ngerti
Sak tenane aku mung tansah setyo ngenteni
Ngenteni baline endah manise esemmu
Liwat tembang kangen iki wujud katresnanku