Lirik Lagu Sakit Rindu


Judul Lagu : Sakit Rindu
Ciptaan : -
Penyanyi : Manthous ft Ami D
Genre : Campursari

Lirik Sakit Rindu


Pr :
Luwih becik loro untu
Daripada sirahe ngelu
Sakit cinta sakit rindu

Yen wengi ora biso turu
Yen awan ra doyan mangan
Amargo tansah kelingan

Lk :
Betul kowe betul kandamu
Cah ayu tak tunggu tunggu
Ora liyo mung sliramu

Rino wengi dadi impenku
Wani sumpah opo njalukmu
Bocah ayu jok ngguya ngguyu

Pr :
Lali anak lali bojo
Lk :
Lali wayah lali petung

Pr :
Rasane wong lagi gandrung,
Pilih mbacut opo pilih wurung,
Lk :
Yen wurung tak trimo trimo nggantung..

Pr :
Malaria opo malarindu
Sedino kok rasane sewindu
Neng awak marakke kuru

Numpak dokar mlakuning ngulon
Wong sabar mesti kelakon
Wong sabar mesti kelakon

Lk :
Waduh bapak waduh biyung
Anakmu koyo wong gemblung
Kapan ndiko paring pitulung

Iwak cucut mlebu neng karung
Kebacut alias kadhung
Ngentekke sawah ngentekke kampung

INTRO

Pr :
Luwih becik loro untu
Daripada sirahe ngelu
Sakit cinta sakit rindu

Yen wengi ora biso turu
Yen awan ra doyan mangan
Amargo tansah kelingan

Lk :
Betul kowe betul kandamu
Cah ayu tak tunggu tunggu
Ora liyo mung sliramu

Rino wengi dadi impenku
Wani sumpah opo njalukmu
Bocah ayu jok ngguya ngguyu

Pr :
Lali anak lali bojo
Lk :
Lali wayah lali petung

Pr :
Rasane wong lagi gandrung,
Pilih mbacut opo pilih wurung,
Lk :
Yen wurung tak trimo trimo nggantung..

Pr :
Malaria opo malarindu
Sedino kok rasane sewindu
Neng awak marakke kuru

Numpak dokar mlakuning ngulon
Wong sabar mesti kelakon
Wong sabar mesti kelakon

Lk :
Waduh bapak waduh biyung
Anakmu koyo wong gemblung
Kapan ndiko paring pitulung

Iwak cucut mlebu neng karung
Kebacut alias kadhung
Ngentekke sawah ngentekke kampung

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053