Lirik Lagu Sakit Rindu

Luwih becik loro untu Daripada sirahe ngelu Sakit cinta sakit rinduYen wengi ora biso turu Yen awan ra doyan mangan Amargo tansah kelingan... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Sakit Rindu

Judul Lagu : Sakit Rindu
Ciptaan : -
Penyanyi : Manthous ft Ami D
Genre : Campursari

Lirik Sakit Rindu


Pr :
Luwih becik loro untu
Daripada sirahe ngelu
Sakit cinta sakit rindu

Yen wengi ora biso turu
Yen awan ra doyan mangan
Amargo tansah kelingan

Lk :
Betul kowe betul kandamu
Cah ayu tak tunggu tunggu
Ora liyo mung sliramu

Rino wengi dadi impenku
Wani sumpah opo njalukmu
Bocah ayu jok ngguya ngguyu

Pr :
Lali anak lali bojo
Lk :
Lali wayah lali petung

Pr :
Rasane wong lagi gandrung,
Pilih mbacut opo pilih wurung,
Lk :
Yen wurung tak trimo trimo nggantung..

Pr :
Malaria opo malarindu
Sedino kok rasane sewindu
Neng awak marakke kuru

Numpak dokar mlakuning ngulon
Wong sabar mesti kelakon
Wong sabar mesti kelakon

Lk :
Waduh bapak waduh biyung
Anakmu koyo wong gemblung
Kapan ndiko paring pitulung

Iwak cucut mlebu neng karung
Kebacut alias kadhung
Ngentekke sawah ngentekke kampung

INTRO

Pr :
Luwih becik loro untu
Daripada sirahe ngelu
Sakit cinta sakit rindu

Yen wengi ora biso turu
Yen awan ra doyan mangan
Amargo tansah kelingan

Lk :
Betul kowe betul kandamu
Cah ayu tak tunggu tunggu
Ora liyo mung sliramu

Rino wengi dadi impenku
Wani sumpah opo njalukmu
Bocah ayu jok ngguya ngguyu

Pr :
Lali anak lali bojo
Lk :
Lali wayah lali petung

Pr :
Rasane wong lagi gandrung,
Pilih mbacut opo pilih wurung,
Lk :
Yen wurung tak trimo trimo nggantung..

Pr :
Malaria opo malarindu
Sedino kok rasane sewindu
Neng awak marakke kuru

Numpak dokar mlakuning ngulon
Wong sabar mesti kelakon
Wong sabar mesti kelakon

Lk :
Waduh bapak waduh biyung
Anakmu koyo wong gemblung
Kapan ndiko paring pitulung

Iwak cucut mlebu neng karung
Kebacut alias kadhung
Ngentekke sawah ngentekke kampung