Lirik Lagu Prau Layar

Yo konco ning gisik gembiro Alerap lerap banyune segoro Angliyak numpak prau layar Ing dino minggu keh pariwisoto... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Prau Layar

Judul Lagu : Prau Layar
Ciptaan : Ki Narto Sabdho
Penyanyi : Tiyas, Siska
Genre : Campursari

Lirik Prau Layar


Yo konco ning gisik gembiro
Alerap lerap banyune segoro

Angliyak numpak prau layar
Ing dino minggu keh pariwisoto

Alon praune wis nengah
Byak byuk byak banyu binelah
Ora jemu jemu karo mesem ngguyu

Ngilangake roso lungkrah lesu
Adik njawil mas
Jebul wis sore

Witing kalopo katon ngawe awe
Prayogane becik balik wae
Dene sesuk esuk
Tumandang nyambut gawe

INTRO

Yo konco ning gisik gembiro
Alerap lerap banyune segoro

Angliyak numpak prau layar
Ing dino minggu keh pariwisoto

Alon praune wus nengah
Byak byuk byak banyu binelah
Ora jemu jemu karo mesem ngguyu

Ngilangake roso lungkrah lesu
Adik njawil mas
Jebul wis sore

Witing kalopo katon ngawe awe
Prayogane becik balik wae
Dene sesuk esuk
Tumandang nyambut gawe

INTRO

Yo konco ning gisik gembiro
Alerap lerap banyune segoro

Angliyak numpak prau layar
Ing dino minggu keh pariwisoto

Alon praune wus nengah
Byak byuk byak banyu binelah
Ora jemu jemu karo mesem ngguyu

Ngilangake roso lungkrah lesu
Adik njawil mas
Jebul wis sore

Witing kalopo katon ngawe awe
Prayogane becik balik wae
Dene sesuk esuk
Tumandang nyambut gawe