Lirik Lagu Nyidam Sari

Umpama sliramu sekar melati Aku kumbang nyidam sari Umpama sliramu margi wong manis Aku kang bakal ngliwati... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Nyidam Sari

Judul Lagu : Nyidam Sari
Ciptaan : Anjarany
Penyanyi : Manthous
Genre : Langgam Campursari

Lirik Nyidam Sari


Umpama sliramu sekar melati
Aku kumbang nyidam sari
Umpama sliramu margi wong manis
Aku kang bakal ngliwati

Sineksen lintange luku semono
Janji prasetianing ati
Tansah kumatil ning netro rinoso
Keroso rasaning driyo

Midero sak jagad royo
Kalingono wukir lan samudro
Nora ilang memanise aduh
dadi ati selawase

Nalikane iro ing dalu atiku
Lamlamen siro wong ayu
Nganti mati ora bakal lali
Lha kae lintange mlaku

Sineksen lintange luku semono
Janji prasetianing ati
Tansah kumatil ning netro rinoso
Keroso rasaning driyo

Midero sak jagad royo
Kalingono wukir lan samudro
Nora ilang memanise aduh
dadi ati selawase

Nalikane iro ing dalu atiku
Lamlamen siro wong ayu
Nganti mati ora bakal lali
Lha kae lintange mlaku